Sådan slettes et indlæg på instagram

Nogle gange bliver vi fanget i en klæbrig situation, hvor vi sender noget utilsigtet på en enorm social medieplatform som Instagram. Uanset om det var forsætligt eller ej, har du en chance for at slette posten. Denne vil lære dig at slette et indlæg på Instagram.

Trin

  1. Billede med titlen Del et indlæg på Instagram Trin 1
1. Åbn Instagram. Instagram-ikonet er en flerfarvet kamera foran. Klik på ikonet, som åbner din Instagrams hjemmeside, hvis du er logget ind.
  • Log ind, hvis du ikke allerede har det.
  • Billedet med titlen Få Free Instagram tilhængere trin 4
    2. Sørg for, at du er på en mobilenhed. Du kan kun skrive og slette dine indlæg, hvis du er på en mobilenhed. Det virker ikke, hvis du er på en computer.
  • Du kan dog se dine indlæg på en computer.
  • Billede med titlen Del et indlæg på Instagram Trin 3
    3. Klik på det indlæg, du vil slette. Genoverveje at slette posten. Hvis det har mange kan lide og flere kommentarer allerede, kan det være lidt svært at slette det. Tænk to gange, før du fjerner det.
  • Billede med titlen Slet et indlæg på instagramstep4.jpg
    Billede med titlen Slet et indlæg på instagramstep4.jpg
    4. Klik på på øverste højre hjørne af posten. Det åbner en underside med flere muligheder.
  • Billede med titlen Slet et indlæg på Instagramstep5
    Billede med titlen Slet et indlæg på Instagramstep5
    5. Vælg DELETE mulighed. Når du har klikket på indstillingen, får du en besked, som beder dig om at bekræfte, om du vil slette den. Bekræft det igen, hvis du er sikker.

    Tip: Hvis du vil gemme posten, skal du trykke på "Arkiv" knap. Dette vil spare posten, og det vil kun være synligt for dig. Du kan slette det senere, hvis du vil have det.

  • Tips

    Del på sociale netværk :
    Lignende