Sådan justeres kontrast i windows 10

Denne vilje lærer dig, hvordan du justerer kontrast i Windows 10 ved hjælp af høj kontrasttilstand. Hvis du har lav vision, er det en simpel og hurtig løsning for at justere farverne overalt på din computer. Men de fleste selvstændige skærme, ligesom LCD-skærme, Har en separat indstilling eller knap på dem til justering, og de fleste bærbare computere har vist indstillinger, der vil tune kontrastere mere minutiøst, som en grafikdriver, som du kunne finde ved at højreklikke på dit skrivebord.

Trin

  1. Billede med titlen Juster kontrast i Windows 10 Trin 1
1. Trykke ⊞ Win+jeg. Ved at trykke på Vinde og jeg Taster sammen, du åbner menuen Indstillinger. Du kan også åbne indstillinger ved at klikke på Windows-logoet i proceslinjen og klikke på gearikonet.
  • Billede med titlen Juster kontrast i Windows 10 Trin 2
    2. Klik Let adgang. Det er nær bunden af ​​menuen ud for et prikket linjekonfisk af et ur.
  • Billede med titlen Juster kontrast i Windows 10 Trin 3
    3. Klik Høj kontrast. Du vil se dette i lodret menuen på venstre side af vinduet.
  • Billedet med titlen Juster kontrast i Windows 10 Trin 4
    4. Klik på kontakten for at skifte den til eller fra under "Brug høj kontrast." Du skal muligvis vente et øjeblik, hvis du gør det muligt for høj kontrast til Windows at klare farveændringen.
  • Hvis du ikke kan lide det standard høje kontrast tema, kan du vælge fra de forudvalgte temaer i drop-boksen, der er angivet under overskriften "Vælg et tema." Du kan ændre farverne på forskellige skærmelementer ved at klikke på det farvede rektangel ved siden af ​​elementets identifikator. For eksempel, hvis du ikke kan lide den hyperlinkede tekst, der vises i blåt, skal du klikke på den blå boks, vælg en ny farve, klik Færdig, og derefter klik ansøge.
  • Tips

    Hvis du har et standard højt kontrast tema, som du kan lide, kan du hurtigt aktivere høj kontrast ved at trykke på venstre Alt+ ⇧ Skift og Udskriv skærm (Print SCR).
  • Nogle Windows 10-computere og grafikdrivere (som computere kører ved et Intel Graphics Card), dukker op med en menu, når du højreklikker på skrivebordet. Vælg Grafikegenskaber og så Skærm. Du vil se Farveindstillinger I lodret menuen på venstre side af Intel Graphics kontrolpanel vinduet samt en skyder ved siden af Kontrast at du kan trække til venstre og højre for at ændre farvekontrast. Når du er tilfreds med ændringen, skal du klikke på ansøge. Hvis du ikke kan lide ændringen, skal du klikke på Gendanne standardindstillingerne og luk vinduet.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende