Sådan slettes billeder i google hangouts på pc eller mac

ThisTeaches dig, hvordan du sletter billeder i Google Hangouts på PC eller Mac.Billeder, du deler på en Hangouts Chat, gemmes i et albumarkiv på en anden hjemmeside.Du kan slette et billede fra albumarkivet.Du kan kun slette fotos, du har delt.Det kan tage op til 24 timer, før et slettet foto stopper, der vises i en hangouts chat.

  1. Billedet med titlen Slet fotos i Google Hangouts på PC eller Mac Trin 1
1. Naviger til https: // få.Google.com / albumarchive I en webbrowser.Dette er hjemmesiden, hvor Google Hangouts fotos er gemt.Du kan bruge enhver webbrowser på pc eller Mac.
  • Hvis du ikke er logget ind, skal du vælge den e-mail-adresse, der er knyttet til din Google Hangouts-konto fra rullemenuen, og indtast dit kodeord for at logge ind.Hvis du ikke kan se kontoen, der er knyttet til din Hangouts-konto, skal du klikke på Brug en anden konto og skriv den e-mail-adresse og adgangskode, der er knyttet til din Hangouts-konto.
  • Billedet med titlen Slet billeder i Google Hangouts på PC eller Mac Trin 2
    2. Klik Billeder fra Hangouts.Det er over et miniaturebillede af det nyeste billede deles via Hangouts.Det har også det grønne tale boble logo for hangouts.
  • Billedet med titlen Slet billeder i Google Hangouts på PC eller Mac Trin 3
    3. Klik på albummet med det billede, du vil slette. Et separat album er oprettet for hver hangouts chat.Chatdeltagerne er angivet i albumets titel.
  • Billedet med titlen Slet billeder i Google Hangouts på PC eller Mac Trin 4
    4. Klik på det billede, du vil slette.Dette viser et komplet sidebillede af billedet.
  • Billedet med titlen Slet fotos i Google Hangouts på PC eller Mac Trin 5
    5. Klik .Det er knap med tre lodrette prikker i øverste højre hjørne af siden.Dette viser "Flere muligheder" menu som en drop-down.
  • Billedet med titlen Slet fotos i Google Hangouts på PC eller Mac Trin 6
    6. Klik Slet foto.Det er den anden mulighed i rullemenuen.Det er ved siden af ​​et ikon, der ligner en skraldespand. Dette viser en bekræftelsespop-up.
  • Billedet med titlen Slet billeder i Google Hangouts på PC eller Mac Trin 7
    7. Klik DELETE.Det er i nederste højre hjørne af rullemenuen.Dette sletter billedet.
  • Du kan kun slette et billede, du har delt.Billeder, der deles af andre brugere, skal slettes af den bruger, der delte dem.
  • Tillad op til 24 timer for et slettet billede for at stoppe med at blive vist i en hangouts chat.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende