Sådan ændres tastaturlayout i ubuntu

ThisTeaches dig, hvordan du begynder at bruge et andet tastaturlayout i Ubuntu. Tilføjelse af et nyt layout Steder en praktisk rullemenu øverst til højre på skrivebordet, der giver dig mulighed for at skifte layouts, som du arbejder.

Trin

  1. Billede med titlen Skift tastaturlayout i Ubuntu Trin 1
1. Åbn dine Ubuntu-indstillinger. For at gøre dette skal du klikke på den lille pil ned i øverste højre hjørne af skrivebordet, og derefter klikke på ikonet for en skruenøgle og en skruetrækker. Du kan også komme der ved at åbne aktiviteterne og klikke på aktiviteterne Indstillinger.
  • Billede med titlen Skift tastaturlayout i Ubuntu Trin 2
    2. Klik på Region og sprog Tab. Det er i venstre panel. Dit sprog og indtastningsindstillinger åbnes i højre panel.
  • Billedbet med titlen Skift tastaturlayout i Ubuntu Trin 3
    3. Klik på + under "Indgangskilder." Dette åbner en liste over sprog.
  • Billede med titlen Skift tastaturlayout i Ubuntu Trin 4
    4. Klik på et layout en gang for at vælge det. Hvis du ikke ser det ønskede sprog, skal du klikke på de tre lodrette prikker under listen for at udvide flere muligheder. Hvis du stadig ikke ser det, skal du klikke på Andet For at vise endnu flere sprog.
  • hvis du stadig Kan ikke se det layout, du leder efter, luk vinduet og tryk på Ctrl + T For at åbne et terminalvindue. Kør kommandoen Indstillinger Set Org.gnome.Desktop.Indgangskilder Vis-All-kilder True og derefter vende tilbage til fanen Region og sprog for at prøve igen.
  • Afhængigt af sproget kan du have mere end et layout, hvorfra man kan vælge. For eksempel, til engelsk, vil du se Engelsk (US), Engelsk (Australien), Engelsk (Canada), Engelsk (Storbritannien) osv. Et andet eksempel er til Kamerun - du finder Cameroon Flersproget (Dvorak) og Kamerun Flersproget (QWERTY).
  • Billede med titlen Skift tastaturlayout i Ubuntu Trin 5
    5. Klik på Tilføje knap. Det vises øverst til højre, når du vælger et layout. Dette tilføjer layoutet til input kilder listen.
  • Billede med titlen Skift tastaturlayout i Ubuntu Trin 6
    6. Flyt standard layout til toppen af ​​listen. Det første layout i afsnittet Input kilder er layoutet Ubuntu Associates med dit tastatur som standard. Hvis du gerne vil vælge et andet standardlayout, skal du vælge layoutet, og derefter klikke på op-pilen (^) knappen under listen, indtil den er øverst.
  • Hvis du vil tildele forskellige layouter til bestemte vinduer (ex: du skriver på spansk for et projekt, og engelsk i et andet), klik på Muligheder knappen over indgangslisten for at se dine indstillinger for flere indgange.
  • Billede med titlen Skift tastaturlayout i Ubuntu Trin 7
    7. Skift mellem layouts. Når du har mere end et tastaturlayout i din liste over inputkilder, vises en tastaturmenu øverst til højre på skærmen. Det vil være en lille nedadgående pil med de første få bogstaver af sproget ved siden af ​​det. Hvis du vil skifte mellem layouter, skal du klikke på denne menu, og derefter vælge et andet layout.
  • Video

    Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger deles med YouTube.

    Tips

    Du kan også skifte mellem layouter ved at trykke på mellemrumstasten + Windows-tasten på samme tid.
  • For at fjerne et layout, du ikke vil bruge længere, skal du klikke på det en gang for at vælge det, og klik derefter på papirkurven kan ikonet.
  • Sådan ændres tastaturlayoutet på kommandolinjen ved hjælp af Ubuntu-server, brug: sudo dpkg-reconfigure keyboard-konfiguration
  • Ikke alle layouts er kompatible med standard tastaturer. Sørg for, at dit tastatur er oprettet til dit foretrukne layout, før du vælger layoutet.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende