Sådan aktiveres hotstar vip

Disney + HotStar VIP er en Indien-eneste annonce-understøttet plan, der er billigere end premium-planen og tilbyder syv multiplex-film, adgang til live sports, HotStar eksklusive shows, dubbed Disney + shows og stjerne serier. Denne vil lære dig at abonnere og se Disney + HotStar VIP. Hvis du har et gratis tilbud til HotStar VIP med en service som Airtel, skal du sørge for at logge ind på Disney + med de samme kontooplysninger, som et telefonnummer, for at hævde den gratis gave.

Trin

  1. Billedbet med titlen Aktiver HotStar VIP Trin 1
1. Gå til https: // HotStar.com / in / abonner / select-plan I en webbrowser. Du kan bruge enhver webbrowser til at tilmelde dig HotStar VIP.
  • Billedbet med titlen Aktiver HotStar VIP Trin 2
    2. Klik for at vælge VIP. Et afkrydsningsfelt vises i øverste højre hjørne af abonnementsplanen for at angive, at du har valgt det.
  • Billede med titlen Aktiver HotStar VIP Trin 3
    3. Klik Fortsæt med VIP. Det er en stor blå knap i bunden af ​​vinduet.
  • Billedbet med titlen Aktiver HotStar VIP Trin 4
    4. Log ind for at abonnere. Du kan bruge dit telefonnummer, din Facebook eller e-mail til at fortsætte.
  • Du skal have et telefonnummer med 91 som landekoden for at fortsætte.
  • Hvis du har en tjeneste som Airtel, der tilbyder et gratis abonnement på HotStar VIP, skal du sørge for at bruge dit Airtel-telefonnummer til at logge ind, og du behøver ikke betale for at aktivere Disney + HotStar VIP.
  • Billede med titlen Ansøg om et iværksættertilskud Trin 10
    5. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte købet. Du skal muligvis indtaste dine betalingsoplysninger og faktureringsadresse, hvis du ikke hævder et frit år for et abonnement.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende