Sådan forstærker du elektriske trommer

Elektriske trommer bruges populært til rolige trom per praksis. Moderne fremskridt inden for elektrisk trommeteknologi har dog lavet elektriske trommer til et glimrende valg til at udføre også. Din bassist og guitarist er sandsynligvis bekendt med at bruge højttalere og forstærkere, men hvis du er ny til elektrisk tromme, kan et lydsystem være skræmmende. Vælg en højttaler og forstærkerkombination for at komme i gang. Du kan enten bruge en forstærker eller et PA-system.Derefter arranger dit udstyr, sæt alt i, og test lyden. Du vil spille utrolige elektriske tromle soloer på ingen tid!

Trin

Del 1 af 3:
Indkøb af et lydsystem
  1. Billede med titlen Amplificer elektriske trommer trin 1
1. Bestem, om du vil bruge en forstærker eller et PA-system.Du kan forstærke et elektrisk trommesæt ved hjælp af enten et amp eller et PA-system.Der er fordele og ulemper til begge muligheder.
  • Forstærker:Forstærkere har tendens til at være mere overkommelige.De er specielt lavet til elektriske trommer.De er i stand til at skubbe en bred vifte af frekvenser, så de lave spark lyder lige så godt som de høje cymbals.En amp er en god mulighed, hvis du praktiserer hjemme eller i et praksisområde.
  • PA system:Et PA-system er lidt dyrere.BASS`en kan ikke lyde så godt som på en forstærker (medmindre du køber en ekstra subwoofer).Et PA-system har en mixer med flere input.Dette gør det muligt at tilslutte flere instrumenter eller mikrofoner på samme tid.Du kan også tilslutte en mobiltelefon eller en bærbar computer til et PA-system.Et PA-system kan også skubbe højere mængder end de fleste elektriske tromleformer.Du kan også forbinde både venstre og højre indgange på dit Electric Drum Kit-modul til en PA.Dette giver dig mulighed for at udnytte forskellige panoreringsmuligheder.Et PA-system er en god mulighed, hvis du praktiserer med et band og / eller udfører i små til mellemstore spillesteder.
  • BILLEDE Titled Amplify elektriske trommer trin 2
    2. Overvej, hvor meget lydstyrke / strøm dit lydsystem har brug for.Generelt er et højttalersystem, der er i stand til at skubbe mere wattage, være i stand til højere mængder.Du skal dog også overveje talers følsomhed.Dette kaldes lydtrykniveauet (SPL).Denne rating forklarer, hvor meget wattage systemet konverterer til at lyde.
  • Et lydsystem med en SPL-rating på 100 decibel (DB) vil kræve en amp på mindst 100 watt.Et lydsystem med en SPL-rating på 112 decibel vil dog kræve mindst 1600 watt.
  • Overvej dine behov.Du har sandsynligvis ikke brug for så meget magt, hvis du spiller i dit eget personlige praksisområde.Men hvis du spiller for et publikum, eller du spiller i et dødsmetalbånd, har du sikkert brug for mere strøm.
  • BILLEDE Titel Amplificer elektriske trommer Trin 3
    3. Overvej en AMP eller Powered Speaker. En AMP eller Powered Speaker er en selvstændig enhed, der har en højttaler, en eller to instrumentindgange, en volumenknap og EQ-knapper, der giver dig mulighed for at justere de lave, høje og mid-range frekvenser.Du kan forbinde dit elektriske trommemodul direkte i AMP eller Powered Speaker Unit.Amps og drevne højttalere koster generelt overalt mellem $ 100 - $ 400 dollars.De fleste elektriske trommesætproducenter gør også Amps, der er specielt lavet til deres produkter, men du kan også bruge Amps fremstillet af andre producenter.
  • Hvis det er muligt, skal du gå til en musikbutik og prøve forskellige elektriske tromleforstærker for at se, hvad du kan lide.Hvis du kan bringe dit trommesæt (eller i det mindste en del af det) med dig, endnu bedre.Dette vil lade dig prøve, hvad Amps lyder som med dit Electric Drum Kit.
  • Guitar- og basforstærker må ikke være egnet til et elektrisk trommesæt.Guitar- og basforstærker er designet til et bestemt frekvensområde.Lowerne og højdene kan ikke lyde så godt.
  • Keyboard Amps kan være egnet til elektriske trommer.De er designet til at håndtere en bred vifte af frekvenser, som er nødvendig for de lave spark og høje cymbals.
  • Billedet med titlen Amplificer elektriske trommer Trin 4
    4. Overvej en PA med aktive højttalere.En PA med aktive højttalere består af en mixer, der forbinder til to drevne højttalere.Dit elektriske trommesæt vil oprette forbindelse til PA-mixeren.Derefter forbinder mixeren til et par højttalere, som har deres egen indbyggede forstærker.
  • Billede med titlen Amplificer elektriske trommer trin 5
    5. Overvej PA med en forstærket mixer og passive højttalere.Med dette højttaler lydsystem forbinder dit elektriske trommesæt til mixeren.Mixeren har en indbygget forstærker, der giver strømmen til højttalerne. Et par passive (ikke-drevne) højttalere forbinder til mixeren.
  • Kontroller power output af mixer og kapaciteten af ​​højttalerne.Hvis din drevne mixer er i stand til at skubbe 1000 watt, men dine højttalere kan kun håndtere 500 watt, kan du beskadige dine højttalere.Ligeledes, hvis du har en lavdrevet mixer, vil den nå klipningsniveauer meget hurtigere end en højere powered mixer.Dette kan beskadige højtdrevne højttalere, der ikke er bedømt for den mixer.
  • Det er også vigtigt at tjekke rms watt rating på en højttaler og sammenligne det med peak watt rating.RMS Watt-rating er, hvor meget kontinuerlig strømforbrug en højttaler kan håndtere.Peak Watt rating er den maksimale effektudgang, som et højttalersystem kan håndtere kort udbrud.Mange virksomheder annoncerer deres peak watt ratings, fordi større tal er mere imponerende.Men en højttaler, der har en 150 peak watt rating, kan ikke være bedre end en højttaler, der har en 75 rms watt rating.
  • Billedet med titlen Amplify elektriske trommer Trin 6
    6. Overvej en passiv højttaler med et eksternt forstærker PA-system.Denne type system bruger en ikke-forstærket mixer, der forbinder til en ekstern forstærker.Et par passive (ikke-drevne) højttalere forbinder til forstærkeren.Dette er den mest komplekse opsætning og er sandsynligvis ikke nødvendigt for de fleste private praksissituationer.Men hvis du ejer et live musik mødested, kan det være en god mulighed for dit permanente lydsystem.
  • Som med en Powered Mixer Setup skal du sørge for, at forstærkerens strømudgang svarer til højttalernes strømkapacitet.Kontroller også RMS og Peak Watt ratings af højttalerne.
  • Del 2 af 3:
    Installation af lydsystemet
    1. BILLEDE TITLED Amplificer elektriske trommer trin 7
    1. Arranger dit udstyr. Placer højttalerne på venstre og højre side af scenen eller praksisområdet. Hvis du er på et stadium, skal du sørge for, at mikrofonerne er placeret bag højttalerne. Hvis du er i et øvelsesområde og har brug for at høre højttalerne, skal du sørge for, at mikrofonerne vender væk fra højttalerne.
    • Plug ikke noget i en strømkilde, indtil alt udstyret er tilsluttet via kabler.
  • Billedet med titlen Amplificer elektriske trommer Trin 8
    2. Tilslut højttalerne og forstærkere til dit PA-system.Hvis du bruger et PA-system, skal du bruge et ¼ tommer kabel eller XLR-kabel til at forbinde mixerudgangen til højttalerne eller til den eksterne forstærker.Tilslut derefter den eksterne forstærker til højttalerne ved hjælp af et andet kabel.Sørg for, at alt er slukket, mens du sætter det op.
  • De fleste output jacks tager ¼ tommer kabler. Nogle PA-systemer giver dog mulighed for at oprette forbindelse til det ved hjælp af et XLR-kabel.Et XLR-kabel kan være meget lang og taber ikke signalkvaliteten.¼ tommer kabler kan miste signalkvaliteten efter så mange fødder.
  • Billede med titlen Amplify elektriske trommer trin 9
    3. Find modulet udgangsstik på dit trommesæt. Find tromlemodulet. Dette er "hjerne" af trommesætet, der giver dig mulighed for at ændre lydene, ændre indstillingerne og dreje sættet til og fra. Kig rundt om modulet for en portlabledning "Produktion," "AUDIO OUT," eller lignende.Det er her, hvor du forbinder trommesætet til AMP eller PA-systemet.
  • Forbind ikke til hovedtelefonporten, medmindre der ikke er nogen anden mulighed.
  • Hvis dit modul har to separate udgange til venstre (L) og højre (R), skal du oprette til venstre for Mono Sound.Tilslut kun til højre (R) output, hvis du vil bruge både venstre og højre udgang til en stereolyd.
  • Billedet Titled Amplificer elektriske trommer Trin 10
    4. Tilslut dit trommemodul til dine højttalere eller PA-systemet. Brug lange, ¼ tommer kabler eller XLR-kabler. Først skal du slutte den ene ende af kablet i udgangsstikket på dit trommesæt og den anden ende i indgangsstikket på din forstærker eller en af ​​kanalindgange på PA-mixeren.
  • Hvis du bruger en aktiv højttaler, skal du bruge et ¼ tommers kabel til at tilslutte trommelmodulets udgangsstik og højttalerens indgangsstik eller blanderen direkte til højttaleren.
  • Nogle spillesteder kan have en direkte input boks på scenen, som du kan oprette forbindelse til.Dette er en kasse med en indgangsport, der forbinder direkte til mixeren.
  • BILLEDE Titel Amplificer elektriske trommer Trin 11
    5. Strøm på forstærkeren eller PA-systemet.Først skal du sørge for, at master volumen og gevinst på blanderen drejes helt ned.Tilslut forstærkeren eller PA og højttalere. Så gå videre og tænd for højttaleren eller den eksterne forstærker.
  • Billedet med titlen Amplificer elektriske trommer Trin 12
    6. Test lyden.Gå videre og spil dine trommer.Gør justeringer af lydstyrken og forstærkningsniveauet på dit modul og AMP eller PA-systemet, indtil du er på et rimeligt volumenniveau.Sørg for, at dine gevinstniveauer er lave nok, at det lyder rent, men producerer stadig en skarp lyd.
  • Lyden kan justeres fra tromlemodulet, højttalerne eller forstærkeren.
  • Del 3 af 3:
    Forbedre din lyd
    1. Billede med titlen Amplificer elektriske trommer Trin 13
    1. Juster indstillingerne på dit trommemodul. De fleste tromlemoduler giver dig mulighed for at styre de forskellige toner, som dit trommesæt opretter. Du kan ændre mængden af ​​de lave og høje noter eller ændre timbre af noterne ved at "ændre" tromle sæt. Cyklus gennem de forskellige tromle typer for at efterligne en række populære højere end akustiske trommer. Se brugervejledningen til dit elektriske trommemodul for at lære mere om, hvordan du ændrer tromlerne og forskellige lyde på den.
    • Hvis du har købt et billigt trommesæt, er disse funktioner muligvis ikke tilgængelige.
    • Hvis du stadig ikke kan lide lyden af ​​dit trommesæt, skal du overveje at opgradere modulet.Køb en højere kvalitet version fra det samme mærke for at erstatte dit gamle modul.
  • Billedet med titlen Amplificer elektriske trommer Trin 14
    2
    Brug en mixer eller eq indstillinger på AMP for at justere lyden. De fleste ampere har mindst 3 EQ knapper mærket "Lav," "Midten af," og "Høj."Dette giver dig mulighed for at justere frekvensen af ​​din tone.Hvis du vil have mere bas, skal du skrue op med det lave. Hvis cymbalerne er for højt, skal du skrue ned den høje.Hvis du vil have mere snare og toms, skal du skrue op midt.En mixer kan have endnu flere muligheder imellem "Lav", "Midten af" og "Høj."Generelt er EQ-knapperne eller glidestængerne, der styrer de lavere frekvenser, til venstre, og de højere frekvenser er til højre.
  • Billede med titlen Amplify elektriske trommer Trin 15
    3. Overvej at tilføje effekter.Du kan yderligere forbedre din lyd ved hjælp af effekter.Forskellige virkninger kan være indbygget til modulet, forstærkeren, blanderen eller tilsættes ved hjælp af et effekterbræt, der er forbundet mellem modulet og forstærkeren.Nogle effekter omfatter følgende:
  • Reverb:Reverb er en ekko-lignende effekt, der emulerer lyden af ​​at spille i forskellige mellemrum.Det emulerer lyd hoppende off vægge.
  • Forsinke:Forsinkelse er en anden ekko-lignende effekt, hvor lyden faktisk gentager, efter at den spilles.Du kan justere den hastighed, hvormed det gentager, lydstyrken, og hvor mange gange det gentager
  • Gevinst:Gain Juster lydstyrken af ​​en lydbølge lige efter at den går gennem indgangen.Det er den første proces, en lydbølge går igennem i en mixer.Tilføjer for meget gevinst kan forårsage forvrængning.
  • Forvrængning:Forvrængning er enhver effekt, der med vilje forvrider eller korrumperer lydsignalet.Dette bruges generelt til at gøre dit instrument lyd snavsere eller hårdere.
  • Video

    Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger deles med YouTube.

    Tips

    Advarsler

    Sørg for, at alt udstyr er slukket, når du tilslutter og afbryder kabler. Dette kan medvirke til at forhindre skade på udstyrets interne komponenter.
    Del på sociale netværk :
    Lignende