Sådan opretter du en gruppechat på facebook

Du kan sende en besked til mere end en ven på Facebook. Dette vil i det væsentlige være en gruppe chat med alle de mennesker, der deler den samme samtale. Du kan oprette gruppe chats på Facebooks hjemmeside og på Facebook Messenger Mobile App.

Trin

Metode 1 af 2:
Brug af messenger
  1. Billede med titlen Opret en gruppechat på Facebook Trin 1
1. Log ind på Messenger-appen med din Facebook-konto. Du kan ikke sende beskeder fra Facebook-appen. Du skal bruge Messenger-appen fra Facebook i stedet. Meddelelser sendt i Messenger kan læses i Messenger-appen eller på Facebook-webstedet.
  • 2. Tryk på "Ny meddelelse" knap. På Android skal du trykke på "+" knappen i nederste højre hjørne og vælg "Skriv besked." På iOS skal du trykke på "Ny meddelelse" knappen i øverste højre hjørne, der ligner et papir og blyant.
  • 3. Tilføj en person til samtalen. Indtast navnet på den første person, du vil tilføje til samtalen. Når du skriver, vil du se kampe fra din venneliste nedenfor. Tryk på den person, du vil tilføje.
  • 4. Tilføj flere mennesker til at oprette en gruppe samtale. Efter at have tilføjet den første person, skal du fortsætte med at finde en anden person. Fortsæt med at tappe resultater og tilføje folk, indtil du har tilføjet alle, du vil sende beskeden til.
  • 5. Indtast din besked, som du vil sende til gruppen. Tryk på "Skriv en besked" felt efter at du har tilføjet alle modtagerne og begynder at skrive din besked. Du kan trykke på de forskellige muligheder over tekstfeltet for at indsætte objekter som fotos, emoji, animerede gifs og meget mere.
  • 6. Send beskeden, når du er tilfreds med den. Tryk på "Sende" knappen, når du er klar til at sende beskeden. På Android ligner Send-knappen ud som papirplan. Alle modtagerne modtager meddelelsen, og eventuelle svar vil blive sendt til hele koncernen.
  • 7. Skift navnet på en gruppe samtale. Messenger giver dig mulighed for at ændre navnet på en gruppesamtale, så det ikke kun er en liste over alle modtagere. Processen er lidt anderledes for Android og IOS-enheder:
  • Android - Åbn gruppens samtale, og tryk på knappen ⓘ i øverste højre hjørne. Tryk på knappen ⋮ og vælg "Ændre navn." Indtast det nye navn til gruppens samtale.
  • iOS - Åbn gruppens samtale, og tryk derefter på det nuværende navn øverst på skærmen. TAP "Redigere" I øverste højre hjørne skal du vælge "Ændre navn." Indtast det nye navn til gruppens samtale.
  • Metode 2 af 2:
    Brug af Facebook-webstedet
    1. Log ind på Facebook-webstedet med din Facebook-konto. Sørg for at logge ind med den konto, du vil sende gruppemeddelelsen fra.
  • 2. Klik på "Ny meddelelse" knappen i nederste højre hjørne. Du finder dette under listen over dine online venner. Hvis din liste minimeres, finder du stadig "Ny meddelelse" knappen i vinduet minimeret chat.
  • Hvis du vil tilføje folk til en eksisterende samtale, skal du trykke på Gear-knappen i hjørnet af chatvinduet, og derefter vælge "Tilføj venner til chat."
  • 3. Tilføj de personer, du vil starte en gruppe chat med. Start med at skrive navnene på de venner, du vil tilføje til din gruppe chat. Du kan vælge dem fra listen over resultater, der vises som du skriver. Du kan tilføje så mange eller så få venner til samtalen som du vil have.
  • For at fjerne en person, du har tilføjet, skal du klikke på "x" ved siden af ​​deres navn i "Til:" Mark.
  • 4. Indtast din besked. Du kan skrive den besked, du vil sende til gruppen i tekstfeltet. Klik på Smiley-knappen for at indsætte Emoji, billedknappen for at indsætte et foto eller Papirclip-knappen for at vedhæfte en fil fra din computer.
  • Billede med titlen Opret en gruppechat på Facebook Trin 12
    5. Send beskeden. Tryk på ↵ ENTER / ⏎ Retur for at sende beskeden til modtagerne. Dette vil skabe en gruppe samtale, og eventuelle svar folk gør, vil være synlige for alle.
  • Video

    Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger deles med YouTube.

    Tips

    Del på sociale netværk :
    Lignende