Sådan tilslutter du en usb-printer til et netværk

ThisTeaches dig, hvordan du tilslutter en USB-printer til et netværk ved at forbinde det til en router eller ved hjælp af en printerserver. Hvis din router har en USB-port, kan du tilslutte din printer direkte til din router. Du skal derefter konfigurere din router, så den er i stand til at fungere som en printerserver. Hvis din router ikke har en USB-port eller ikke har printerstøtte, kan du købe en ekstern printerserver og tilslutte den til din router via en kablet eller trådløs forbindelse.

Trin

Metode 1 af 3:
Tilslutning til en router på Windows
  1. Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 1
1. Find en USB-port på din router. Ikke alle routere understøtter en USB-forbindelse. De fleste high-end routere tilbyder USB-funktionalitet. Hvis din router ikke understøtter USB-funktionalitet, skal du købe en printerserver for at forbinde printeren til et netværk.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 2
    2. Tilslut printeren til USB-porten på din router. Hvis din router har en USB-port, kan du nemt forbinde din printer til routeren ved hjælp af USB-porten.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 3
    3. Strøm på printeren og vent 60 sekunder. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du tilslutte printeren til en stikkontakt eller stikkontakt. Tænd printeren og vent 60 sekunder for din router for at genkende printeren.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 4
    4. Aktivér udskriftsdeling på din router. For at aktivere udskriftsdeling på din router skal du åbne en webbrowser og indtaste routerens IP-adresse i adresselinjen (det er normalt 192.168.0.1, 192.168.1.1, eller 10.0.0.1, eller noget lignende). Log derefter ind på din router. Dette fører dig til routerens firmwareindstillinger-skærmbilledet. Se efter USB-menuen og aktivere USB-printerstøtte- eller printerservertilstand, og gem derefter dine indstillinger. Hver router har en anden firmwareindstillinger skærm og login metode.
  • Se brugervejledningen eller teknisk support til din særlige router for at lære at logge ind og aktivere udskrivningsdeling, da nogle routere muligvis ikke understøtter printerdeling. Hvis du ikke kan finde udskrivningsdeling, skal du muligvis købe en ekstern printerserver.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 5
    5. Klik på starten
    Billede titlen WindowsStart.jpg
    ikon i Windows. Startknappen har Windows-logoet. Som standard er det i nederste venstre hjørne i Windows-proceslinjen. Sørg for, at du bruger den samme computer, der er tilsluttet routeren.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 6
    6. Type Printere. Dette viser "Printere og scannere" Indstillinger for indstillinger øverst i Windows Start-menuen.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 7
    7. Klik Printere og scannere. Det er øverst på Windows Start-menuen. Dette åbner menuen Printere og scannere.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 8
    8. Klik Tilføj en printer eller scanner. Windows scanner efter tilgængelige computere. Mest sandsynligt vil det ikke registrere den printer, du vil have.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 9
    9. Klik Den printer, jeg vil have, er ikke angivet. Denne indstilling vises, når Windows er færdig med scanning for nærliggende printere.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 10
    10. Vælg "Tilføj en lokal printer eller netværk med manuelle indstillinger" og klik Næste. Denne indstilling er i bunden af "Find en printer af andre muligheder" menu. Klik på den radiale knap ved siden af ​​den og klik på "Næste" I nederste højre hjørne af menuen.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværk Trin 11
    11. Vælg "Opret en ny printerport". Det er den anden mulighed i "Vælg en port" menu. Klik på den radiale knap for at vælge den.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværk Trin 12
    12. Vælg "Standard TCP / IP" og klik Næste. Brug rullemenuen ved siden af "Type port" Vælg "Standard TCP / IP" og klik "Næste" i nederste højre hjørne.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 13
    13. Indtast din routers IP-adresse og klik på Næste. Indtast den samme IP-adresse, du brugte til at logge ind på din router i baren ved siden af "Værtsnavn eller IP-adresse". Portnavnet kan være alt hvad du vil have. Klik "Næste" I nederste højre hjørne, når du er færdig. Windows vil begynde processen med at opdage havnen.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 14
    14. Vælg "Brugerdefinerede" og klik Næste. Dette skaber en brugerdefineret port med standardindstillinger. Klik "Næste" I nederste højre hjørne, når du er færdig.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 15
    15. Installer printerdriverne og klik på Næste. Når du har tilføjet en brugerdefineret port, vises et vindue op for at installere printerdriveren. Du kan vælge printerens mærke i boksen til venstre og printermodellen i boksen til højre. Hvis du har en cd med printerdriveren, kan du indsætte cd`en i computerens diskdrev og klikke på knappen, der siger "Har disk".
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 16
    16. Indtast et navn til printeren og klik på Næste. Du kan tilføje et navn til din printer ved at skrive det i baren ved siden af "Printernavn", eller du kan lade det være som standard og klik "Næste" i nederste højre hjørne.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 17
    17. Vælg "Del ikke denne printer" og klik "Næste". Dette afsluttes printerens opsætning. Du kan nu klikke på "Udskriv en testside" For at sikre, at det virker og klik på "Afslut".
  • Gentag trin 5-17 på alle Windows-computere på dit netværk, som du ønsker at få adgang til din printer.
  • Metode 2 af 3:
    Tilslutning til en router på Mac
    1. Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 18
    1. Find en USB-port på din router. Ikke alle routere understøtter en USB-forbindelse. De fleste high-end routere tilbyder USB-funktionalitet. Hvis din router ikke understøtter USB-funktionalitet, skal du købe en printerserver for at forbinde printeren til et netværk.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 19
    2. Tilslut printeren til USB-porten på din router. Hvis din router har en USB-port, kan du nemt forbinde din printer til routeren ved hjælp af USB-porten.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 20
    3. Strøm på printeren og vent 60 sekunder. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du tilslutte printeren til en stikkontakt eller stikkontakt. Tænd printeren og vent 60 sekunder for din router for at genkende printeren.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 21
    4. Aktivér udskriftsdeling på din router. For at aktivere udskriftsdeling på din router skal du åbne en webbrowser og indtaste routerens IP-adresse i adresselinjen (det er normalt 192.168.0.1, 192.168.1.1, eller 10.0.0.1, eller noget lignende). Log derefter ind på din router. Dette fører dig til routerens firmwareindstillinger-skærmbilledet. Se efter USB-menuen og aktivere USB-printerstøtte- eller printerservertilstand, og gem derefter dine indstillinger. Hver router har en anden firmwareindstillinger skærm og login metode. Se brugervejledningen eller teknisk support til din specielle router for at lære at logge ind og aktivere udskrivningsdeling. Nogle routere understøtter muligvis ikke printdeling. Hvis du ikke kan finde udskrivningsdeling, skal du muligvis købe en ekstern printerserver.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 22
    5. Klik på Apple
    BILLEDE TITLET MACAPPLE1.jpg
    ikon. Apple-ikonet åbner Apple-menuen. Det er i menulinjen øverst på skærmen.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 23
    6. Klik Systemindstillinger. Det er den anden mulighed i Apple-menuen. Dette åbner skærmbilledet Systemindstillinger.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 24
    7. Klik på Printere og scannere ikon. Det er ikonet, der ligner en printer.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 25
    8. Klik + For at tilføje en printer. Det er under boksen med listen over printere til højre for "Printere og scannere" vindue.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværk Trin 26
    9. Klik på IP Tab. Det er ikonet under en blå kloden øverst i vinduet.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 27
    10. Indtast routerens IP-adresse ved siden af "Adresse". Adresselinjen er den første linje i vinduet. Brug den samme IP-adresse, du bruger til at logge ind på din printer.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværk Trin 28
    11. Vælg "LINE PRINTER DAEMON" ved siden af "PROTOKOL". Det "PROTOKOL" Drop-down menuen er under adresselinjen. Brug rullemenuen til at vælge "LINE PRINTER DAEMON".
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværk Trin 29
    12. Vælg "Vælg software" ved siden af "Brug". Brug rullemenuen ved siden af "Brug" at vælge "Vælg software". Dette viser en liste over tilgængelig printersoftware.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 30
    13. Vælg din printerens mærke og model, og klik derefter på Okay. Indtast din printerens mærke i søgelinjen, der siger "Filter". Vælg derefter din printerens modelnummer i listen og klik på "Okay".
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværk Trin 31
    14. Klik Tilføje. Det er i nederste højre hjørne af "Tilføje" vindue. Dette installerer printerdriveren og giver dig mulighed for at tilføje printeren, så du kan udskrive trådløst ved hjælp af din router.
  • Gentag trin 5 -14 på en hvilken som helst MAC-computer på dit netværk, du ønsker at få adgang til din printer.
  • Metode 3 af 3:
    Brug en printerserver
    1. Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 32
    1. Tilslut din printerserver. Print-serveren er en enhed, der ligner en router. Tilslut det i et sted i nærheden af ​​din printer og router.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 33
    2. Tilslut din printer til printerserveren. Brug USB-ledningen, der er tilsluttet din printer, for at tilslutte den til printerserveren.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 34
    3. Tilslut printerserveren til din router. Der er et par måder at forbinde en printerserver til din router:
  • Brug et Ethernet-kabel: Du kan tilslutte den til din router ved hjælp af et Ethernet-kabel, faktisk kan nogle trådløse printerservere kræve en kablet forbindelse under installationsprocessen.
  • Wireless: Hvis printernetkortet har en "Wps" eller "I DET" knappen, du kan tilslutte den til din router trådløst ved at tænde for printerserveren, tryk på "Wps" knappen på din router og tryk derefter hurtigt på "Wps" eller "I DET" knappen på printerserveren.
  • Billedet med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 35
    4. Strøm printserveren på. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du tænde for din printerserver ved at tænde for tænd / sluk-knappen.
  • Billede med titlen Tilslut en USB-printer til et netværkstrin 36
    5. Installer printerserversoftwaren. Mest sandsynligt kom den printerserver, du har købt, med en cd, der har printerserversoftwaren på den. Du kan også downloade printerserversoftwaren fra producentens hjemmeside. Brug denne cd til at installere printerserversoftwaren på alle computere på dit netværk, du ønsker at få adgang til din printerserver. Placer det i cd-bakken og start installationsprogrammet. Installationsprocessen vil være forskellig fra en printerservermodel til den næste. CD-installationsprogrammet vil gå igennem processen med at oprette forbindelse til din printer, og konfigurere en trådløs forbindelse (hvis den er en trådløs printerserver). Du skal muligvis angive din trådløse adgangskode for at tilslutte en trådløs printerserver til dit netværk. Når du er færdig, kan du udskrive en testside for at sikre, at din printer virker.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende