Sådan tilslutter du to computere ved hjælp af usb

Hvis du har to pc`er med USB-porte, kan du tilslutte dem til hinanden ved hjælp af en speciel type USB-kabel kaldet et "Bridging" -kabel. Du kan også teknisk forbinde to Mac`er via USB, men du skal tilføje en USB-til-Ethernet-adapter og Ethernet-kabel til blandingen. Når computeren er tilsluttet hinanden, kan du hurtigt overføre filer fra en computer til en anden.

Trin

Metode 1 af 2:
Tilslutning af to pc`er ved hjælp af USB
  1. Billede med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 1
1. Få et USB-til-USB Bridging-kabel. Det er vigtigt at bruge den rigtige type USB-til-USB-kabel, da der er mere end en sort. Det eneste USB-til-USB-kabel, der skal bruges til at forbinde to pc`er, er et kaldet et "brodannende kabel", nogle gange også omtalt som et "USB-dataoverførselskabel", "USB-netværkskabel" eller "USB Link-kabel."Det korrekte kabel har et elektronisk kredsløb i midten (du vil se bulge) og mandlige USB-stik i begge ender.
  • Billedet med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 2
    2. Installer softwaren på begge computere. Gør dette, før du sætter kablet i computere. Kablet kom sandsynligvis med en cd eller dvd-indeholdende software. Indsæt disken og kør installationsprogrammet, når den vises på skærmen. Hvis det ikke starter automatisk, skal du trykke på ⊞ WIN+E For at starte File Explorer, skal du navigere til dit CD / DVD ROM-drev på venstre side af skærmen. Dobbeltklik på filen kaldet "Setup" eller "Installer."
  • Hvis kablet ikke følger med software, skal du gå til producentens hjemmeside og se efter et afsnit kaldet "Software" eller "Drivers."Download softwaren, der er lavet specielt til dit kabel. Gør dette på begge computere.
  • Hvis du får mulighed for at vælge en "MODE", vælg "LINK" -tilstand (kan kaldes "Bridge" eller "Overførsel" -tilstand).
  • Billede med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 3
    3. Slut hver ende af USB-kablet til en USB-port på hver computer. Prøv ikke at strække kablet ud for meget. Hvis kablet skal trækkes taut for at forbinde computeren, skal du flytte computere tættere på hinanden for at undgå at bryde kablet.
  • Billedet med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 4
    4. Start overførselssoftwaren på begge computere. Ligegyldigt, hvordan softwaren blev installeret, skulle der være en post for den i startmenuen. Klik på "Start", Gå til "Alle programmer" eller "Alle Apps", og vælg softwaren fra menuen. Fra dette punkt behøver du ikke at fortsætte med at skifte frem og tilbage mellem computere for at overføre filer - alt kan gøres fra en computer.
  • Billedet med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 5
    5. Gennemse en computers filer fra den anden. Bemærk, at softwaren ligner en filhåndtering med to-vinduer (kaldet "Local" og "Remote") - en for hver computer. Det lokale vindue viser filer på den computer, du bruger i øjeblikket, og fjernbetjeningen viser filerne på den anden computer.
  • Billedet med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 6
    6. Del filer. Hvis du gerne vil kopiere noget fra den eksterne computer til den, du bruger, skal du trække den ønskede fil fra fjernvinduet den ønskede destination i det lokale vindue. Du kan også trykke filer fra den lokale computer til fjerncomputeren på samme måde.
  • Metode 2 af 2:
    Tilslutning af to Mac`er ved hjælp af USB
    1. Billede med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 7
    1. Saml det nødvendige tilbehør. MAC`er kan ikke teknisk forbinde til hinanden via et USB-kabel - det nærmeste, du kan komme til en USB-til-USB-forbindelse på en Mac, er at køre et kabel fra en computers USB-port til den anden computers Ethernet-port.
    • USB-til-Ethernet-stik: Disse stik er universelle, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en specielt lavet til Apple-computere. Den ene ende af adapteren har en mandlig USB-stik, den anden en kvindelig RJ-45-port til Ethernet-kablet.
    • 10 / 100BASE-T Ethernet-kabel: Dette kabel er standard, har RJ-45-stik i begge ender og kan købes hos enhver elektronik butik.
    • Se Sådan overføres filer mellem to Mac`er For enklere Waysto få filer fra en computer til en anden.
  • Billedet med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 8
    2. Tilslut USB-adapteren til en USB-port på computeren 1. Hvis kun en af ​​computere har en Ethernet-port, skal du tilslutte USB-adapteren i den pågældende computer. Ellers er det ligegyldigt, hvilken du har tilsluttet først.
  • Billedet med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 9
    3. Slut den ene ende af Ethernet-kablet i RJ-45-porten af ​​computer 2. Denne port er sandsynligvis på siden eller bagsiden af ​​din computer.
  • Billede med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 10
    4. Slut den anden ende af Ethernet-kablet (tilsluttet computer 2) i USB-adapteren. Ledningerne er færdige.
  • Billede med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 11
    5. Åbn delingspræferencerne på begge computere. På hver computer skal du åbne Apple-menuen, klikke på "Systemindstillinger" og derefter vælge "Deling."Når delingspræferencerne vises på skærmen, vil du også se navnet på den computer, du er på.
  • Billedet med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 12
    6. Brug Finder på en computer til at oprette forbindelse til den anden. Det er ligegyldigt hvilken computer du bruger til at starte denne proces. På en computer skal du åbne Finder, vælge "GO", og derefter "Connect to Server."Klik på" Gennemse "for at vise en liste over mulige computere for at oprette forbindelse til. Når du ser navnet på den anden computer vises i resultaterne, skal du dobbeltklikke på det, og indtast derefter dit kodeord (hvis du bliver bedt om det).
  • Billedet med titlen Tilslut to computere ved hjælp af USB Trin 13
    7. Kopier filer frem og tilbage mellem computere. Du skal nu se en liste over filerne på den anden computer fra den første computer. Træk og slip filer mellem computere i dette Finder-vindue.
  • Video

    Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger deles med YouTube.

    Tips

    Hvis begge computere har en Ethernet-porte, og du ikke ønsker at købe ekstra hardware, se Sådan tilslutter du to computere sammen med et Ethernet-kabel til en anden (muligvis mere omkostningseffektiv) mulighed.
  • For at lære om andre måder at overføre filer mellem computere, se Sådan overfører du filer mellem bærbare computere.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende