Sådan aktiveres touchpad på en bærbar computer

Denne vilje lærer dig, hvordan du aktiverer TouchPad på en Windows-laptop, hvis du deaktiverede den, eller det virker ikke. Du vil også finde tips om, hvordan du aktiverer din TouchPad uden en mus og fejlfindingstrin, du kan tage på en MAC-laptop.

Trin

  1. Billedet med titlen Aktiver TouchPad på en laptop Trin 1
1. Åbn dine Windows Indstillinger. Du finder gearikonet, når du har klikket på startmenuikonet.
  • Denne metode vil kun fungere, hvis du kan navigere menuer. Hvis du ikke har en ekstern mus, kan du også tastaturet - tryk på Windows-tasten, Type "Touchpad," og presse Gå ind, og menuen TouchPad-indstillinger åbnes. Du kan springe over de næste trin, der bruger en mus.
  • Nogle bærbare computere har en genvejstast, der aktiverer / deaktiverer TouchPad, så tjek din bærbare håndhåndbog for at se, om den har en Fn + F1-12 Genvejstast, der gør det muligt for det i stedet for at gå gennem indstillingerne > Touchpad menu.
  • Billedet med titlen Aktiver TouchPad på en laptop Trin 2
    2. Klik Enheder. Dette er normalt i anden kolonne ved siden af ​​et ikon på et tastatur og højttaler.
  • Billedet med titlen Aktiver TouchPad på en laptop Trin 3
    3. Klik TouchPad. Du vil se dette i menuen på venstre side af vinduet ud for et ikon på en touchpad.
  • Billedet med titlen Aktiver TouchPad på en laptop Trin 4
    4. Klik på kontakten for at aktivere den
    Billede titled windows10switchon.jpg
    under "TouchPad." Du kan også ændre de øvrige indstillinger for din TouchPad her, herunder markørhastigheden.
  • Hvis du ikke bruger en mus, kan du trykke på Tab nøgle, indtil TouchPad-skifteren er fremhævet (normalt 3 gange), og tryk derefter på Plads nøglen til at tænde den på.
  • Tips

    Hvis du oplever problemer med en Mac Trackpad, kan du kontrollere, om der er softwareopdateringer til rådighed for din trackpad. Klik på Apple logo > software opdatering > TrackPad firmware opdatering (hvis relevant) > Installere
  • Kontroller for et opsvulmet batteri i din Mac ved at slukke for din MacBook og vende den over. Et opsvulmet batteri kan skubbe på styrepademekanismen og forårsage, at den ikke fungerer korrekt.
  • Hvis din TouchPad på din Windows-laptop er aktiveret, men du stadig har problemer, skal du sørge for, at dine drivere er up-to-date i Enhedshåndtering > Mus og andre enheder. Hvis føreren ikke virker eller opdaterer ikke at løse dit problem, kan du bruge den generiske Windows-driver. Højreklik på din TouchPad-driver i Enhedshåndtering, vælg Update Driver Software > Gennemse min computer > Lad mig vælge > HID-kompatibel mus > Næste.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende