Sådan rengøres en vornado-fan

Vornado fans er unikke, fordi de er sikrere og kræver mindre vedligeholdelse end typiske elektriske fans. Hvis du ofte bruger din fan ofte, er det sandsynligt, at det vil opbygge støvpartikler. Uanset om du har en tårnevifte eller en kasse fan, er rengøringsprocessen enkel og vil forlade dig med en støvfri brise.

Trin

Metode 1 af 2:
Ridding et tårn fan af støv
  1. Billede med titlen Ryd en VORNADO fan trin 1
1. Rengør støv i ydre grill ved hjælp af en støvsuger børste. Sluk fanen, før du gør noget andet. Du kan bruge en børstehæftning på en støvsuger for at rense alt støv fra de ydre grill. Sørg for, at ventilatoren er frakoblet, før det støvsuges. Gå langsomt, når du støvsuges for at sikre, at du rydder ud så meget støv som muligt.
  • Dette vil kun rense den ydre del af ventilatoren, ikke de indvendige knive.
  • BILLEDE Titled Clean A Vornado Fan Trin 2
    2. Brug trykluft, hvis du vil målrette mod specifikke støvpletter. Hvis du har en luftkompressor, kan du bruge den til at rense din tårnevifte. Du kan også købe en dåse af komprimeret luft for at rense ventilatoren ud, blot pege dysen ved støvet og sprøjte luft gennem ventilationskanalerne for at rense dem ud. Sørg for at tage din tårn fan udenfor - at holde det frakoblet - før du bruger en luftkompressor eller trykluft, så støv ikke flyver rundt om dit hus.
  • Følg instruktionerne for luftkompressoren eller trykluften kan omhyggeligt. Ryst ikke din dåse af komprimeret luft.
  • Luftkompressorer kan koste overalt fra $ 50- $ 500, mens trykluftbeholdere koster $ 10- $ 20. De kan købes på en boligforbedringsbutik eller online.
  • Bære en maske for at forhindre dig selv i at trække vejret i støv eller snavs.
  • Billede med titlen Clean A Vornado Fan Trin 3
    3. Blæse væk støv, hvis du har en blæserblæser. Hvis du har adgang til en bladblæser, kan du bruge det til at blæse snavs og støvpartikler fra tårnventilatoren. Blæs luften inde i grillen af ​​ventilatoren, efter at du har slået på blæseren. Tag fanen udenfor for at bruge bladblæseren, og sørg for, at ventilatoren forbliver unplugged.
  • Dette er en mere tungt metode - du vil ikke kunne blæse bestemte pletter, men det skal sikre maksimal dækning.
  • Iført en maske- og sikkerhedsbriller forhindrer snavs i at komme ind i dine øjne, næse eller mund.
  • Billede med titlen Rengør en VORNADO fan trin 4
    4. Tør den ydre krop af ventilatoren ved hjælp af en klud. Brug en blød, ren klud eller klud til at tørre ned på tårnens ventilator. Dette vil slippe af med eventuelle resterende støv- eller snavspartikler. Du behøver ikke bruge vand- eller rengøringskemikalier, når du tørrer ud af ventilatoren.
  • En duster ville også hjælpe med at rense din fan.
  • Metode 2 af 2:
    Fjernelse af snavs fra en kasse fan
    1. Billedet med titlen Rengør en Vornado Fan Trin 5
    1. Brug en håndholdt vakuum eller fjer duster til generel rengøring. Brug et håndholdt vakuum til at suge støvpartikler på ydersektionen eller indløbsribben, af bokseventilatoren. Du kan også bruge en fjer duster til at tørre støv eller snavs væk. Sørg for, at ventilatoren er frakoblet, før du rengør, og brug ikke vand på de ydre ribber.
    • Tør væk hårde snavs pletter med en ren klud.
  • BILLEDE Titled Clean A Vornado Fan Trin 6
    2. Fjern grillen for at rengøre ventilatoren grundigt. For at fjerne din ventilators grill skal du følge instruktionerne i forbindelse med den specifikke model af Vornado Box Fan. Du vil sandsynligvis nødt til at fjerne skruer rundt om grillen og slippe grillklipene.
  • Du kan finde instruktioner om, hvordan du fjerner grillen i din brugervejledning eller online.
  • Billedet Titled Clean A Vornado Fan Trin 7
    3. Rengør grillen ved at støde den eller vaske det med skål sæbe. Når grillen er blevet korrekt fjernet, kan du støde den ved hjælp af en klud eller fjer duster. Hvis du hellere vil vaske det, er det okay at bruge vand på grillen. Brug parabol sæbe og vand for at slippe af med støv og snavs partikler.
  • Sæt aldrig grillen i opvaskemaskinen for at forhindre, at den trækker på grund af varmen.
  • BILLEDE Titled Clean A Vornado Fan Trin 8
    4. Tør ned bladene ved hjælp af en fugtig klud. For at rense bladene skal du bruge en blød klud fugtet med almindeligt vand for at tørre af støvpartikler. Brug af vand på bladene er okay, bare sørg for at tørre dem af. Hvis din fan var i et fedtet miljø som et køkken, kan du bruge en mild sæbe til at vaske knivene.
  • BILLEDE Titled Clean A Vornado Fan Trin 9
    5. Sæt ventilatoren tilbage, når den er helt tør. Når alle stykkerne har tørret ud, skal du genmontere ventilatoren ved at skrue grillen tilbage på plads ved hjælp af de skruer, du tog. Hvis du har brug for hjælp, henvises til ventilatorens brugsanvisning.
  • Sørg for, at knivene og grillen er helt tørre, før du genmonterer stykkerne og sætter ventilatoren i et stikkontakt.
  • Tips

    VORNDO instruktionsmanualer siger, at du ikke bør tage Apart Tower-fans, når du rengør dem, fordi dette vil annullere din garanti. Boks fans har det fint at tage fra hinanden.
    Del på sociale netværk :
    Lignende