Sådan citerer du i turabian style

Hvis du skriver et essay, forskningspapir, afhandling eller en anden type papir, kræves det normalt, at du kompilerer dine referencer i en bibliografi eller en referenceafsnit i slutningen af ​​dit papir. Turabian stil er en fælles citat, der bruges til at gøre dette. Den består af to forskellige stilarter: Notes-bibliografisk stil og forfatter-date stilen. Studerende af historie, litteratur og kunsten bruger typisk noter-bibliografisk stil til at citere deres materiale. På den anden side bruger eleverne i de fysiske, naturlige og samfundsvidenskaber typisk den forfatter-date stil til at nævne deres materiale. Stilerne er meget ens, men de har mindre forskelle.

Trin

Metode 1 af 2:
Brug af noter-bibliografisk stilStøtte og Gå ad fri
  1. Billede med titlen Cite in Turabian Style Trin 1
1. Citerer en bog. Start din citat ved at vende forfatterens navn, jeg.E., sidste, først og lukke det med en periode. Følg forfatterens navn med titlen på bogen kursiv. Følg dette med en periode også. Indtast derefter udgiverens beliggenhed, en kolon, udgiveren, et komma og udgivelsesåret. Afslut citatet med en periode. Prøv det selv!
  • For eksempel: Eckhardt, Daisy. Healing planter. New York: University Press, 2002.
  • Hvis din bog har to eller flere forfattere, så skal du kun vende navnet på den første forfatter. Resten af ​​forfatterens navne skal være i regelmæssigt format. For eksempel: Eckhardt, Daisy, John Glass og Michael Briggs. Healing planter og medicin. New York: University Press, 2005.
  • Billede med titlen Cite in Turabian Style Trin 2
    2. Citerer en journalartikel. Begynd din citat ved at vende forfatterens navn, jeg.E., Sidste, først og følg dette med en periode. Skriv og citat titlen på tidsskriftartikelen, og følg titlen med en periode. Indtast derefter og kursivér navnet på journalen med dets volumennummer. Følg lydstyrkenummeret med et komma og problemnummeret. Placer udgivelsesåret i parentes efterfulgt af en kolon og de inkluderende sidetal. Afslut citatet med en periode.
  • For eksempel: Richard, Anna. "Race og køn i klasseværelset." Race og kønsstudier 30, nej. 2 (2010): 65-81.
  • Hvis tidsskriftartikelen har mere end en forfatter, skal du kun vende navnet på den første forfatter. Indtast resten af ​​forfatterens navne i regelmæssigt format.
  • Hvis du hentede journalartikelen fra online, skal du følge de inkluderende sidetal med adgangsdatoen og en URL (hvis den er et websted) eller navnet på databasen, hvis det blev hentet fra en online database. For eksempel: Adgang til 15. marts 2015. https: // LOC.gov /. Eller, adgang til 15. marts 2015. Akademisk OneSearch.
  • Billedet med titlen Cite in Turabian Style Trin 3
    3. Citerer en magasinartikel. Start citatet ved at vende forfatterens navn, jeg.E., For det første sidst og luk det med en periode. Type og citat navnet på magasinet artiklen og luk det med en periode. Type og kursivering af magasinets navn efterfulgt af et komma og den dato, den blev offentliggjort. Det er så simpelt!
  • For eksempel: Doe, James. "Hvordan man vedtager en kat." Katte som kæledyr, 15. august 2009.
  • Hvis artiklen har mere end en forfatter, skal du kun vende den første forfatters navn.
  • Billede med titlen Cite in Turabian Style Trin 4
    4. Citerer en avisartikel. Citerende avisartikler er let! Begynd citatet ved at vende forfatterens navn efterfulgt af en periode. Skriv og citat titlen på artiklen, og luk titlen med en periode. Type og kursiv navnet på avisen efterfulgt af et komma og den dato, den blev offentliggjort. Indtast derefter den dato, du har fået adgang til artiklen, en periode, og webadressen (hvis den blev adgang til online). Afslut citatet med en periode.
  • For eksempel: Moore, Katherine. "Kvinder i kamp." Houston Times, 16. januar 2007. Adgang til kl. 11. juni 2009.
  • Hvis artiklen har mere end en forfatter, skal du kun vende den første forfatters navn.
  • Billede med titlen Cite in Turabian Style Trin 5
    5. Citere et websted. Begynd citatet ved at vende den første forfatters navn efterfulgt af en periode. Skriv og citat artiklenens titel og luk den med en periode. Indtast navnet på hjemmesiden og luk det med en periode. Indtast derefter datoen for offentliggørelsen, en periode, den dato, du har fået adgang til artiklen, en periode og webadressen. Afslut citatet med en periode.
  • For eksempel: Davis, Ashley. "Ti steder, du bør besøge denne sommer."Rejser. 21. maj 2016. Adgang til 5. juni 2016. http: // rejse.KOM / 2016/98/02 / TEN-PLACES-DU-SKAL-BESØG-DETTE-SOMMER-555849578.
  • Metode 2 af 2:
    Brug af forfatter-date stilenStøtte og Gå ad fri
    1. Billedet med titlen Cite in Turabian Style Trin 6
    1. Citerer en bog. Start citatet ved at vende den første forfatters navn efterfulgt af en periode. Skriv udgivelsesåret og luk det med en periode. Skriv og kursiv bøgerens titel og luk den med en periode. Indtast derefter udgiverens placering, en kolon og udgiveren. Afslut citatet med en periode. Nu er det din tur at prøve!
    • For eksempel: Beal, Kristin. 2008. Det mongolske imperium. Chicago: University Press.
    • Hvis bogen har mere end en forfatter, skal du kun vende den første forfatters navn. Resten af ​​forfatterens navne skal være i regelmæssigt format. For eksempel: Beal, Kristin, Kathy Davis og Brent Flowers. Det mongolske imperium. Chicago: University Press.
  • Billede med titlen Cite in Turabian Style Trin 7
    2. Citerer en journalartikel. Med henvisning til journalartikler er enkel! Start citatet ved at vende forfatterens navn og lukke det med en periode. Skriv udgivelsesåret. Skriv og citat artiklenens titel og luk den med en periode. Type og kursiv navnet på journalen med dets volumennummer. Følg lydstyrkenummeret med et komma, nummeretummer, publikationsmåned / sæson i parentes, en kolon og de inkluderende sidetal. Afslut citatet med en periode.
  • For eksempel: Grant, Allen. 2007. "Børnehave og køn." Journal of Gender Studies 35, nej. 10 (juni): 30-45.
  • Husk at kun vende den første forfatters navn, hvis der er mere end en forfatter.
  • Hvis du hentede artiklen fra online eller en database, skal du følge de inkluderende sidetal med adgangsdatoen og URL`en eller navnet på databasen. For eksempel: 30-45. Adgang til 15. december 2011. https: // LOC.gov /, eller akademisk Onesearch.
  • Billede med titlen Cite in Turabian Style Trin 8
    3. Citerer en magasinartikel. Start citatet ved at vende forfatterens navn og lukke det med en periode. Indtast publikationsdatoen og luk den med en periode. Skriv og citat artiklenes titel efterfulgt af en periode. Type og kursiv navn på bladet. Følg navnet med et komma og måned og dag for offentliggørelsen. Prøv det selv!
  • For eksempel: Rodgers, Will. 2005. "Bare bliv ved med at svømme." San Diego Times, 18. juli.
  • Kun omvendt den første forfatters navn, hvis artiklen har mere end en forfatter.
  • Hvis du har adgang til artiklen online eller via en database, skal du følge måneden og dagen for offentliggørelsen med webadressen og den dato, der er tilgængeligt i parentes. For eksempel: Rodgers, Will. 2005. "Bare bliv ved med at svømme."San Diego Times, juli 18. http: // web.lexis-nexis.com / univers / dokument?_z = mlfjkcunum = 4 & 68DFD = KJLJLKJL (TILGANG 29. maj 2005).
  • Billedet med titlen Cite in Turabian Style Trin 9
    4. Citerer en avisartikel. Begynd med at vende forfatterens navn. Luk det med en periode. Indtast publikationsdatoen og en periode. Skriv og citat artiklenens titel og luk den med en periode. Type og kursiv navnet på avisen. Følg navnet med et komma, publikationsmåned og dag, og en periode. Indtast derefter den dato, du har fået adgang til artiklen. Følg dette med en URL, hvis du har adgang til artiklen online. Slut altid citeret med en periode. Giv det en chance!
  • For eksempel: Collins, Brigette. 2004. "Stop og lugter roserne." Los Angeles Times, 29. oktober. Adgang til 4. november 2004.
  • Billede med titlen Cite in Turabian Style Trin 10
    5. Citere et websted. Start citatet ved at vende forfatterens navn. Luk det med en periode. Skriv udgivelsesåret og en periode. Skriv og citat artiklenens titel og luk den med en periode. Indtast navnet på hjemmesiden og en periode. Indtast publikationsmåneden, dag og en periode. Følg dette med den dato, du har fået adgang til artiklen, en periode og webadressen. Afslut citatet med en periode. Det er virkelig så nemt!
  • For eksempel: Tidwell, Charles. 2006. "Sommermusikfestivaler i Chicago."Chicago events. 15. maj. Adgang til 20. juli 2006. http: // chicagoevents.KOM / 2006 / SOMMER-MUSIC-FESTIVALS-IN-Chicago.html
  • Billedet med titlen Cite in Turabian Style Trin 11
    6. Parenthesize forfatterens efternavn og dato. Gør dette, hvis du laver en i-tekst citat. Hvis du citerer nogen direkte, skal du også placere sidenummeret i parentesen. Placer citatet før perioden i slutningen af ​​sætningen.
  • For eksempel: Det tager 365 dage for jorden at rejse rundt i solen (Davis 2007).
  • Hvis det er et direkte citat: "Det tager 365 dage for jorden at rejse rundt i solen," (Davis 2007, 65).
  • Tips

    Del på sociale netværk :
    Lignende