Sådan oprettes franske fletningsvariationer

Franske Braids er en klassisk og elegant frisure, der er fantastisk til formelle og afslappede lejligheder ens. Hvis du bliver træt af bare en normal fransk fletning, kan du lave variationer som at lave en fransk vandfald fletning, en omvendt fransk fletning eller tilføjer tilbehør. Føl dig gratis kombinere variationer sammen for at lave en helt ny frisure!

Trin

Metode 1 af 2:
Gør en anden frisure baseret på den franske fletning
  1. BILLEDE Titled Gør et omvendt fransk fletning Trin 6
1. Lave en Omvendt Fransk Braid, Også kendt som en hollandsk fletning. For at skabe dette skal du krydse tråde under i stedet for over. Dette vil skabe en 3-D effekt.
  • 2. Prøv at lave to fletninger. Afsnit dit hår omhyggeligt og lav franske fletninger på begge sider.
  • Hvis du vil lave franske fletning pigtails, kan du stoppe fletning ved nakkeens nakke, eller når alt hår (på siden du flipper) er blevet tilføjet. Du kan prøve dette og slutte med en hestehale ved hjælp af en enkelt fransk eller hollandsk fletning også!
  • 3. Lav en FishTail fransk fletning. Hvis du ved, hvordan man laver en Fishtail fletning, hvorfor ikke tage det et skridt videre og gøre det til en fransk fishtail fletning? Start med at samle hår øverst på hovedet og opdele dette afsnit i to sider, i hver hånd. Du kan gøre en normal fishtail plait først. Derefter tag håret fra den ene side (for nu, lad os sige tilbage) og sætte det i det stykke, du holder i din højre hånd. Sæt derefter håret fra højre side og læg det i det stykke, du holder i din venstre hånd. Gentag, indtil der ikke er mere hår til venstre for dig at få fat i, og slutte i en normal FishTail-fletning (eller du kan bare lave en hestehale i slutningen).
  • 4. Braid A Fransk vandfald Braid. Vandfald fletninger er smukke, og de cascading tråde ser ud som vandfald, dermed navnet. Du kan også prøve at hollands vandfald fletning.
  • Billede titlen fransk fletning dine bangs til side trin 10
    5. Opret en lille fransk fletning, der går på siden af ​​dit hoved og sikres med en elastisk. Du kan derefter binde alt dit hår i en hestehale, eller lade det falde ned.
  • Alternativt kan du fletning dine bangs til siden.
  • 6. Lav en eller to halv-up fransk fletning (er). I stedet for fletning til nakken af ​​din nakke, fransk fletning til om, hvor dit øre niveau. Derefter afslutte med en normal fletning og forlade det andet hår ud. Hvis du bruger to fletninger, kan du kombinere dem.
  • 7. Braid A blonder fransk braid, hvor du kun tilføjer hår til den ene side. Dette er godt for små fletninger, eller hvis du forsøger at lave en krone fletning. Du kan også bruge en normal fransk eller Hollandsk Braid for en krone fletning. Rebfletninger er et andet valg til krone fletninger.
  • 8. Prøv en fjer vandfald fletning, hvis du er erfaren. Du bliver nødt til at flette en søm af en normal fletning og tilføj en lille streng kun fra toppen. Krydse topstrengen til midten som sædvanlig. Derefter vil du krydse bundstrengen til midten, men før du gør det, skal du dele bundstrengen i to dele, en større end den anden. Slip af det lille stykke. Gentag dette, tilføj hår til topstrengen og krydser det ned og slip af et lille stykke af bundstrengen, når du krydser det op. .
  • 9. Gør en faux fransk fletning, hvis du ikke har fået fat i en normal engang endnu! Bare lav en normal fletning ved hjælp af et stykke hår fra toppen af ​​dit hoved og fletning ned. Sikre med en elastik (gør denne løs, men ikke for løs. Du skal være i stand til at passe en finger eller to inde i sløjferne). Derefter trækker håret udefra i sløjferne og lad det hænge. Gentag dette. Nogle hår vil blive trukket gennem løkkerne to gange, og det er fint. Når du når nakken i nakken, skal du tage alt dit hår og afslutte med en normal fletning.
  • En anden version af en faux fransk fletning er til Gør en træk-gennem fletning. Du behøver ikke at fortsætte med nakkeens nakke, du kan bare afslutte det med en hestehale.
  • Metode 2 af 2:
    Tilføjelse af tilbehør og andre dekorationer
    1. Billedet med titlen Vælg en halv op Wedding Hairstyle Trin 13
    1. Tilføj blomster. Hvis du er i et bryllupsfest eller hvis du skal til et prom, kan du tilføje blomster til dit hår. Prøv at tilføje små blomster i hver søm på din franske fletning.
  • Billede med titlen Tilføj gnistre til dit hår Trin 1
    2. Spray glitter hårspray for at gøre dit hår gnistre. Glitter Hairspray kan afregne din stil, mens du tilføjer ekstra skinne.
  • Billedet Titled Wear A Scrunchie Trin 7
    3. Få en farverig elastisk eller scrunchie sikre din fletning. Vælg en farve, der matcher dit outfit.
  • Billede med titlen Tilføj gnistre til dit hår Trin 11
    4. Brug en hår tatovering. De er ikke permanente, men de kan tilføje en smule variation. Prøv at sætte to på toppen af ​​dit hoved, som et hovedbånd (en på hver side).
  • Du kan også bruge et rigtigt hovedbånd. Sørg for, at det ikke forstyrrer fletningen, ellers kan det se mærkeligt ud (dette går også til hår tatoveringer).
  • Tips

    Du er velkommen til at bruge en kombination af disse stilarter. For eksempel kan du lave franske fletning pigtails, men kombinere dem på nakkeens nakke for at skabe en enkelt fishtail fletning!
    Del på sociale netværk :
    Lignende