Sådan opretter du en indendørs boks turtle habitat

Boks skildpadder holdes bedst udendørs, hvor de har en masse roamingområde. Det betyder dog ikke, at du ikke kan give din bokseskildpadde med et godt hjem, hvis du bor et sted, der ikke kan have en udendørs kabinet. Valg af en stor nok kabinet, oprettelse af rigtige varmeelementer, og at give det rigtige tilbehør kan give din boks skildpadde et hjem, de vil elske.

Trin

Del 1 af 3:
Valg af det rigtige hus
  1. Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 1
1. Oprette en stor nok kabinet. Boks skildpadder har brug for en masse plads til at strejfe som i naturen. Hver skildpadde i dit terrarium har brug for mindst tre kvadratmeter (0.28 m) gulvplads til hver otte tommer (20 cm) af deres længde. Dette giver dem nok plads til at strejfe, grave og udforske.
  • For eksempel har en 12 inch (30 cm) skildpadde mindst en 4.5 sq ft (0.42 m) plads. Hvis du har to skildpadder på 12 inches, har du brug for 9 sq ft (0.84 m) plads.
  • Billedet med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 2
    2. Prøv et skildpaddebord. En skildpaddebord er en lav, rektangulær trækasse. Du kan købe en skildpadde boks fra en kommerciel sælger eller lave din egen. Det har bare brug for fire sider og et gulv. Sørg for, at siderne er høje nok, så skildpadden ikke kan komme ud. Omkring 1.5 fod (0.5 m) (45 cm) skal være høj nok.
  • Hvis du bygger kabinettet fra træ, vandtæt den indvendige bund og sider. Nontoxic maling eller vandforsegling fungerer godt. Dette holder kabinettet fra at absorbere vand.
  • Brug ikke behandlet træ, da det kan skade skildpadden.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 3
    3. Brug en plastikbeholder. Du behøver ikke købe en dyr skildpadde kabinet eller bygge en. Du kan bruge en plastikvading pool eller en plastikbeholder til at oprette et habitat. Disse er billige og let udskiftelige. De er også store nok, så du kan passe flere skildpadder inde.
  • Wading Pools er temmelig store, så du har brug for en stor mængde gulvplads til det.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 4
    4. Overvej et glas akvarium. Glas akvarier er ikke det bedste valg til kasse skildpadder, fordi de er klare hele vejen rundt. Men hvis du vil placere din skildpadde i et akvarium, skal du bare sørge for at sætte det op korrekt. Placer pap eller papir omkring tre af de fire glasvægge for at hjælpe med at give din skildpadde sikkerhed og sikkerhed.
  • Skildpadder kan ikke lide at være ude i det åbne og konstant synlige. Det kan forårsage dem stress, og de kan skade sig selv.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 5
    5. Undgå trådbure. De fleste bur, der er designet til reptiler, er ikke egnede til skildpadder. Placer aldrig skildpadder i en wire reptil bur, fordi de kan skade sig på ledningen. Plastiske reptilburer kan være okay for din skildpadde, men de kan være for små. Du skal sørge for, at de vil være store nok.
  • Billedet med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 6
    6. Skabe et kabinet, der er flugt-bevis. Boks skildpadder er berygtede for at undslippe fra deres levesteder. Det betyder, at du skal sørge for at gøre din kasse turtle habitat så sikker som muligt. Siderne skal være helt lodret, så skildpadden kan ikke klatre op på siden. De bør også være høj nok til, at skildpadden ikke kan klatre over, generelt dobbelt så længe som skildpadden.
  • Placer et dæksel på dit habitat. Du kan bruge mesh screening eller hardware klud over kabinettet.
  • Placer ikke nogen genstande langs siderne eller i hjørnet af kabinettet. Dette gør det bare meget nemt for skildpadden at klatre ud.
  • Del 2 af 3:
    Etablering af habitatet
    1. Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 7
    1. Tilføj substrat. Substrate er det materiale, der går i bunden af ​​buret. Det hjælper med at holde fugt og giver skildpadden masser af muligheder for at burrow. Du kan bruge tørvbaseret pottejord blandet med orkidébark. Du kan også bruge granbark, sphagnum mos eller ærter grus i stedet for orkidébark. Disse materialer hjælper med at bevare luftfugtigheden. Spredt omkring to til tre inches omkring bunden af ​​hele kabinettet.
    • Pottjorden bør ikke indeholde additiver som perlit, gødning eller mirakel-gro.
    • Undgå akvariet grus eller sand. De holder for meget vand, hvilket kan forringes din skildpadde skal.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 8
    2. Giv en varmelampe. Skildpadder har brug for udenfor varmekilder for at blive varme. De kan lide at baske i solen i naturen, så du bør give dem opvarmende pletter. Halvdelen af ​​dit kabinet skal være varmt, mens den anden side skal være køligere, så din skildpadde kan justere deres temperatur.
  • Placer en glødelampe på en langt ende af kabinettet for at skabe en varm side.
  • Dette skal oprettes på en timer, så skildpadden får 12 til 14 timers varme hver dag.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 9
    3. Test temperaturen. Du skal teste temperaturen på den varme side af terrariet for at sikre, at det er den relevante temperatur. Placer et termometer under varmekilden på ca. det sted, din skildpadde vil baske under den. Temperaturen skal være omkring 85 grader.
  • Sørg for, at lampen ikke gør nogen del af kabinettet for varmt til at røre ved. Dette kan brænde din skildpadde.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 10
    4. Placer en varmestrat i substratet. En anden mulighed for en varmekilde er en varmestrøm. Disse varmeapparater er begravet under substratet og giver varme til dine skildpadder på deres bellies. Sørg for at dække klippen med substrat for at beskytte din skildpadde. De burde ikke ligge direkte på klippen.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 11
    5. Prøv en undercagevarmer. Hvis du har et glas akvarium, kan du placere en underkastet varmeapparat, så skildpadden kan få varme fra nedenunder. Varmeapparatet kan fastgøres direkte til tanken.
  • Disse typer af varmeapparater bør aldrig bruges på plastik eller trævarmere.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 12
    6. Giv en UV-kilde. Bokskildpadder har brug for UV-lys for at overleve indendørs. Hvis du kan udsætte din skildpadde til ufiltreret UV-lys via en gårdhave eller åbent vindue i mindst en time dagligt, det skal være nok. Ellers køb en UV-lampe. UV-lampen skal tilvejebringe både UVA- og UVB-stråler.
  • Placer UV-lyset omkring 18 tommer (45 cm) fra skildpadden.
  • Pet butikker sælger lys, der er en varmelampe og UV-kilde i en, som kan være praktisk.
  • Billedet med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 13
    7. Hold det rette fugtighedsniveau. Boks skildpadder har brug for et fugtigt miljø til at trives. Kabinettet skal være mellem 60 til 80 procent luftfugtighed. For at opnå dette skal du bruge det rigtige substrat, så det vil holde fugt. Du bør også tåge skildpadderne dagligt for at holde fugtighedsniveauer højt.
  • Hvis din bokseskildpadde begynder at burde konstant, skal du op fugtigheden, fordi de søger efter det i jorden.
  • Del 3 af 3:
    Tilbyder tilbehør
    1. Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 14
    1. Tilføj shelters. Dine skildpadder har brug for et sted at skjule væk, hvor de ikke kan ses. Ellers bliver de stresset ud og kan skade sig selv eller blive syge. Du kan give noget til skildpadden til at skjule så længe din skildpadde kan passe ind.
    • Du kan bruge en hul log eller kommerciel skjuleplads. Box Turtles er nemme at behage, så en plastik badekar, en tippet blomsterpotte eller et andet solidt område, der giver dækning, vil være tilstrækkeligt.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 15
    2. Tilføj klatring forhindringer. Skildpadder elsker at klatre og udforske. De har brug for ting til at stimulere dem, udfordre dem og give underholdning. Tilsæt klatring forhindringer omkring kabinettet, såsom klipper og logs.
  • Brug omkring en tomme tyk fladt og ganske brede klipper for at gøre et klatringsmateriale til din skildpadde.
  • Hvis din skildpadde er lille, hjælper det med at bruge noget, der ikke er for tykt til at sikre, at det er nemt for klatring.
  • Billede med titlen Opret en indendørs boks Turtle Habitat Trin 16
    3. Give et svømmeområde. Bokskildpadder har brug for ferskvand til at drikke og til at suge i. De elsker at bruge tid i damme, så du bør placere denne slags område i kabinettet. Vælg en vandbeholder, som skildpadden kan få sin hele krop inde, men ikke så dybt, at skildpaddenes hoved vil blive dækket. De skal være i stand til at holde hovedet ud af vandet.
  • Boks skildpadder er ligeglad med, hvad deres svømning ser ud. Du kan få en skål fra en dyrebutik, eller bruge malingbakker, opbevaringsuber, blomsterkantåle, lavt keramiske skåle eller enhver anden overfladisk beholder, der vil holde vand.
  • Det er bedst at bruge filtreret vand i deres habitat. Du kan installere et vandfilter i deres pulje for at holde vandet rent. Hvis du ikke har et filter, skal du udskifte vandet hver anden til tre dage.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende