Sådan opretter du en amazon ønskeseddel

Amazon-ønskelisten kan tjene mange formål. Det kan bruges som din egen personlige Save-til-senere liste, som indeholder din liste over ting at købe eller gemme for. Det kan også bruges som online gaveregister for mange arrangementer, såsom bryllupper, fødselsdage, babyer og andre, som du så kan bruge til at dele med dine venner og familie. Hvis du leder efter en gave til en person, der opretholder en sådan liste på Amazon, kan du bare gennemse hans liste og købe derfra.

Trin

Del 1 af 3:
Underskrivelse til Amazon
  1. Billedet med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 1
1. Gå til Amazon. Besøg http: // Amazon.com fra enhver webbrowser.
  • Billedet med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 2
    2. Gå til log-in-siden. I øverste højre hjørne af siden er nogle hurtige adgangslinks. Svæver over "hej. Log ind på din konto "menu, og klik på knappen Yellow" Log in ", der vises. Du vil blive rettet til log-in-siden.
  • Billede med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 3
    3. Log ind. Indtast dit Amazon-konto brugernavn og adgangskode på de tilsvarende felter, og klik på det gule "Log ind ved hjælp af vores sikre server" -knap for at fortsætte. Du vil blive logget ind og bragt tilbage til Amazons hovedside.
  • Del 2 af 3:
    Oprettelse af en ny ønskeliste
    1. Billedet med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 4
    1. Opret en ønskeliste. I øverste højre hjørne af enhver side på Amazon er Hurtig adgangslinket til ønskeliste. Hold dig over menuen "Wish List", og klik på linket "Opret en ønskeliste" fra undermenuen.
  • Billedet med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 5
    2. Navngiv listen. Et lille vindue vises med titlen "Opret en anden ønskeliste."Vælg fra rullelisten under" Listen er for "For at vælge modtageren af ​​emnerne på ønskeseddel. Indtast derefter navnet på ønskelisten under "Listnavn."
  • Billedet med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 6
    3. Indstil privatlivets indstillinger. Klik på den nedadgående chevron for at indstille privatlivets indstilling på denne liste. Du kan gøre listen offentligt, delte eller private. Hvis listen er indstillet til privat, kan du kun se det, og det vil ikke blive søgbar eller tilgængelig af nogen anden.
  • Billedet med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 7
    4. Se den nye liste. Når du har oprettet den nye ønskeseddel, vises den på venstre menupanel under "Dine Wish Lists."Klik på denne liste. Alle varer, der tilføjes til denne ønskeseddel, vises.
  • Del 3 af 3:
    Tilføjelse af varer til ønskeliste
    1. Billedet med titlen Opret en Amazon Residel Step 8
    1. Søg efter en vare. Søg efter det emne, du gerne vil tilføje til din ønskeliste. Brug søgefeltet, der findes øverst på hver side på Amazon.
  • Billedet med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 9
    2. Se varen. Se varens side for at se om det virkelig er det, du har brug for. Klik på emnet fra søgeresultaterne, og du vil blive bragt til varens side. Gennemgå detaljerne i varen.
  • Billedet med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 10
    3. Tilføj til ønskeseddel. Når du har besluttet på et emne, skal du klikke på knappen "Tilføj til ønskeseddel", der findes på højre side af siden. Det er lige lige under knappen "Tilføj til kurv". Varen er nu placeret på den ønskeliste, du har angivet.
  • Billede med titlen Opret en Amazon ønskeliste trin 11
    4. Tilføj flere varer. Hvis du har flere elementer at tilføje, gentag trin 1 til 3.
  • Tips

    Før du tilføjer et produkt til det ønskeseddel, skal du Sammenlign produkter For den bedste deal.

    Video

    Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger deles med YouTube.
    Del på sociale netværk :
    Lignende