Sådan opkræver du en elektrisk scooter

Elektriske scootere er meget populære i mange byer over dig.S. De er sjove, økonomiske og nemme at vedligeholde. Et af de vigtigste aspekter ved at holde din scooter i god form sørger for, at batteriet er opladet og i god stand for hver tur. Selvom du ikke har adgang til en brugervejledning, er opladningen af ​​batteriet let, så længe du har den korrekte oplader og adgang til en stikkontakt.

Trin

Metode 1 af 3:
Plugging en oplader direkte i scooteren
  1. Billedbetegnelse Oplad et elektrisk scooter Trin 1
1. Find opladningsterminalen på din scooter og stik i opladeren. Opladningsporten er typisk placeret i scooterbasis. Når du har fundet det, skal du sætte opladeren fast, indtil den er tilsluttet. Brug altid den korrekte oplader til din scooter, da spændingen og selv stikkene kan variere.
  • Billedbetegnelse Opladning En elektrisk scooter Trin 2
    2. Slut den anden ende af opladeren til en standard stikkontakt. Når opladeren er sikkert tilsluttet scooterens terminal, skal du sætte den i en standard stikkontakt. Lyset på opladeren skal komme på, hvilket indikerer, at strømmen løber til batteriet.
  • Billedbetegnelse Opladning Et elektrisk scooter Trin 3
    3. Tag stikket ud af stikkontakten og scooteren, når batteriet er fyldt. Når din scooter er blevet opladet, skal du tage stikket ud af stikkontakten og derefter fra scooteren. Hvis du forlader opladeren tilsluttet for længe, ​​kan det beskadige sin evne til at oplade din scooter.
  • Se din brugermanual for at se, hvor længe scooteren skal opkræve.
  • Metode 2 af 3:
    Opladning af et aftageligt batteri
    1. Billedbet med titlen Oplad et elektrisk scooter Trin 4
    1. Find batterirummet og brug en skruetrækker til at fjerne panelet. Mange elektriske scootere vil have batterier, der skal fjernes for at oplade dem. Generelt vil aftagelige batterier være placeret i eller under scootersengen, og du kan have brug for en skruetrækker for at fjerne eventuelle skruer, der fastgør beskyttelsespanelet. Når panelet er fjernet, og du kan få adgang til batteriet, skal du fjerne batteriet.
    • Nogle aftagelige batterier har kabler, der slutter i plastikstik. Fjern dem ved at klikke på dem og glide dem ud af terminalen, og hele batteriet glider ud.
  • Billedbetegnelse Opladning Et elektrisk scooter Trin 5
    2. Løsn eventuelle batteridedninger, der skrues på scooterterminalen. Større scootere kan have batterikabler, der skrues på scooterterminalen med møtrikker. Brug en skruenøgle eller skruetrækker til at løsne disse kabler, begyndende med det røde kabel først. Når kablerne løsnes, og møtrikkerne fjernes, kan batteriet nemt løftes ud.
  • Sørg altid for, at din scooter er slukket, før du får adgang til batterikabler!
  • Prøv at undgå at røre metalenderne af kablerne med dine bare hænder.
  • Billedbet med titlen Oplad et elektrisk scooter Trin 6
    3. Plug Plastic Cable Terminals til en tilsvarende plug-in oplader. Hvis scooterens battereterminaler er dækket af plastikforbindelser, skal du blot tilslutte dem i din oplader, indtil du hører et klik. Du kan have en plastiksterminal, der huser begge ledninger eller to kabler med to plastikderier. Hvis du har to kabler, skal du tilslutte det røde kabel i den positive terminal på din oplader og det sorte kabel i den negative terminal.
  • Forsøg ikke at tvinge pasformen, da plastikforbindelserne kan bryde.
  • BILLEDE TITLED OPLYSNINGER EN ELLER ELLER SCOOTER TRIN 7
    4. Tilslut en todelt oplader til batterikabler med udsatte ledninger. En todelt oplader vil have to kabler, der slutter i metalporte, stillinger eller klemmer, der er designet til at foretage en elektrisk strømforbindelse med de udsatte batteriskabler. Fastgør det røde kabel på dit batteri til opladerens røde kabel og det sorte batterikabel til det sorte opladerkabel.
  • Sørg for, at din forbindelse er sikker, og at der ikke kommer snavs mellem forbindelsespunkterne.
  • Billedbet med titlen Oplad et elektrisk scooter Trin 8
    5. Slut opladeren til en standard stikkontakt. Opladeren til din elektriske scooter vil have et stik, der passer ind i en stikkontakt. Slut opladeren til en standard stikkontakt, der ikke er våd, snavset eller beskadiget. Sørg for, at du bruger den korrekte spændingslader til scooteren, så du ikke beskadiger dit batteri.
  • Din scooter kan have en bestemt udgang, der passer ind i. Sørg for, at stikkontakten du planlægger at bruge, accepterer din scooter batterioplader.
  • Metode 3 af 3:
    Gør dit batteri sidst
    1. Billedet med titlen Oplad et elektrisk scooter trin 9
    1. Se for at se, om opladningslyset er tændt, mens batteriet er tilsluttet. Når scooteren og stikkontakten begge er korrekt tilsluttet opladeren, vil et indikatorlys komme til at vise dig, at scooteren oplades. Dette lys er normalt rødt og kan blinke. Når scooteren er fuldt opladet, bliver lyset grønt.
  • Billedbet med titlen Oplad et elektrisk scooter Trin 10
    2. Lad batteriet oplades, indtil indikatorlampen bliver grønt. Det kan tage overalt fra 3 til 12 timer for fuldt ud at oplade en elektrisk scooters batteri, afhængigt af typen af ​​scooter, du har. Et grønt lys indikerer, at batteriet er fuldt opladet. Lad ikke oplad dit batteri for længe, ​​eller du kan beskadige det.
  • Alle scootere tager mindst et par timer til fuldt ud at oplade.
  • Tjek brugervejledningen for det anbefalede antal opladningstider.
  • Billedbetegnelse Oplad en elektrisk scooter Trin 11
    3. Oplad batteriet, før det dør for at gøre det længere længere. De fleste moderne elektriske scootere har et LED-lys, der vil fortælle dig, hvor meget opladning der er i batteriet. Et grønt lys betyder en fuld opladning, et orange eller gult lys betyder en delvis ladning, og et rødt lys betyder, at scooteren har meget lille juice tilbage og skal opkræves med det samme.
  • Vent ikke, før din scooter er næsten ude af magten for at oplade det, da dette vil mindske levetiden for batteriet.
  • Hvis indikatoren er gul, skal du planlægge at oplade batteriet snart.
  • Din scooter kan have forskellige farvevisninger. Tjek brugervejledningen for information om dit batterilysvisning.
  • Billedbetegnelse Opladning En elektrisk scooter Trin 12
    4. Tilslut din scooter efter hver tur for de bedste resultater. I modsætning til nogle andre batterier behøver scooter batterier ikke at være fuldt drænet, før du opkræver dem. Faktisk skal de opkræves hver gang du rider din scooter for at holde batterikemikalierne fungerer godt.Hvis du bruger din scooter hver dag, skal du oplade den hver dag og efter hver brug. Hvis du bruger din scooter med jævne mellemrum, skal du stadig oplade det efter din sidste tur og kontrollere batteriets niveauer før din næste tur.
  • En god mulighed for hverdagsbrugere er at oplade batteriet natten over.
  • Billedbet med titlen Oplad et elektrisk scooter Trin 13
    5. Oplad batteriet en gang om måneden, hvis du gemmer din scooter. Det er vigtigt at opretholde dit batteri, selvom du ikke planlægger at bruge din scooter i et stykke tid. Hvis du gemmer din scooter i et par måneder, skal du helt oplade batteriet en gang om måneden for at bevare sin levetid og holde det fungerer for din næste tur. Din brugervejledning vil fortælle dig, hvor længe din scooters batteri typisk skal vare, og hvor langt du kan ride, før batteriet løber ud.
  • Billedbet med titlen Oplad et elektrisk scooter Trin 14
    6
    Brug en voltmeter For at kontrollere batteriets spænding, hvis det ikke har en afgift. Hvis din scooter ikke kommer med en LED-indikator, eller hvis batteriet ikke ser ud til at acceptere et gebyr, kan du kontrollere det ved hjælp af et voltmeter. De fleste opladere vil ikke opkræve beskadigede eller defekte batterier, så et voltmeter kan hjælpe dig med at afgøre, om din er i god sundhed. Tryk på den sorte test medfører batteriets negative ende, og derefter fører den røde test til den positive ende.
  • Sørg for, at dit batteri er tilsluttet og tændt, mens du testes.
  • Scootere kan have forskellige spændingskrav, så du skal bruge den rigtige form for voltmeter og ved, hvad den maksimale ladning er i volt.
  • Berør aldrig metaldele af voltmeter probes.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende