Sådan udvikler du crabrawler i pokémon sun og moon

I Pokémon Sun og Moon er Crabrawler en krabbelignende kamp-type Pokémon, der udvikler sig til kampen / istypen, der er krabom. Denne artikel vil forklare, hvordan man udvikler det.

Trin

  1. Billedet med titlen Udvikle Crabrawler i Pokémon Sun og Moon Trin 1
1. Identificer hvor crabrawler kan findes. Du finder det på Berry Trees på Route 2, ROUTE 3, ROUTE 4, ROUTE 5, ROUTE 8, ROUTE 10, ROUTE 16, ROUTE 17, Afsondret Shore, Poni Plains og tre områder af Poni Wilds. Rute 10 og Poni Plains giver den bedste chance for at finde en. Afhængigt af hvor du ser ud, finder du en mellem niveau 7 (på tidligere ruter) og niveau 57 (på senere ruter).
  • Billede med titlen Udvikle Crabrawler i Pokémon Sun og Moon Trin 2
    2. Gå til et bær træ i et af områdene i trin 1 og tryk på A på bærene. Hvis en crabrawler er der, vises et udråbstegn over din karakterhoved, og du vil gå ind i en Pokémon Battle. Hvis du går uden at finde en crabrawler i nogen af ​​træerne, bliver du nødt til at vente på, at bærene bliver vist for at finde en.
  • Billede med titlen udvikle crabrawler i Pokémon Sun og Moon Trin 3
    3. Fange crabrawler. Hvis det er en lavniveau crabrawler, kan du bruge en nestbold til at fange det lettere. Du kan også forsøge at bruge. en hurtig bold straks, når kampen starter, hvis du gerne vil fange det med det samme. Men da Crabrawler har en relativt høj fangstfrekvens, bør store bolde eller endda regelmæssige pokéballs være tilstrækkelige.
  • Billedet med titlen Udvikle Crabrawler i Pokémon Sun og Moon Trin 4
    4. Gå til Mount Lanakila. Niveau op crabrawler der, og det vil udvikle sig til crabominable. Dette virker på ethvert niveau undtagen op til niveau 100, så du kan have en crabominable så lav som niveau 2 (hvis du opdrættede et niveau 1 crabrawler i stedet for at fange en som beskrevet i de foregående trin).
  • Bemærk, at du ikke kan få adgang til dette område indtil i slutningen af ​​spillet, i Pokémon Sun og Moon. Men i Pokémon Ultra Sun og Ultra Moon er dette område tilgængeligt meget tidligere.
  • Tips

    Du kan også bruge sjældne slik, hvis du har dem, for at nivee sig op.
  • Hvis du ikke vil kæmpe med Crabrawler, behøver du ikke. Du kan skifte til en anden Pokémon under en kamp, ​​som stadig får det fuld erfaring, eller har exp. Del på, så du behøver ikke at sætte din crabrawler i kamp overhovedet.
  • Hvis CRABRAWLER med succes kræver en allieret, mens du forsøger at fange det, bliver du nødt til at besejre sin allierede, før du kan kaste Poké Balls. Vær forberedt på potentialet i en kamp, ​​der tager et stykke tid, da dette kan ske flere gange i en kamp. Men dette vil ikke være i stand til at ske, før du har slået din første retssag, så du behøver ikke bekymre dig om dette sker, hvis du fanger en crabrawler i begyndelsen af ​​spillet.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende