Sådan aktiveres kort tilstand på alexa

ThisTeaches dig, hvordan du aktiverer kort tilstand på Alexa-aktiverede enheder som Amazon-ekkoet. Korttilstand vil få Alexa til at tale mindre som svar på visse kommandoer, eller i nogle tilfælde skal du bare lave en chime-lyd for at signalere, at hun hørte dig. Korttilstand er i øjeblikket en eksperimentel funktion, der ikke er tilgængelig for alle brugere endnu. Den eneste måde at vide, hvis du har adgang til funktionen, er at se og se om den er i dine indstillinger. Brug Alexa-appen til at aktivere denne funktion, hvis den er tilgængelig for din ECHO-enhed.

Trin

  1. Billede med titlen Aktiver kort tilstand på Alexa Trin 1
1. Åbn Alexa-appen. Ikonet er en blå taleboble med en hvid oversigt.
  • Billedbet med titlen Aktiver kort tilstand på Alexa Trin 2
    2. TAP . Tryk på den tre-foret-knap i øverste venstre hjørne. Dette åbner hovedmenuen på venstre side af skærmen.
  • Billede med titlen Aktiver kort tilstand på Alexa Trin 3
    3. TAP Indstillinger. Det er det tredje valg fra bunden.
  • Billedbet med titlen Aktiver kort tilstand på Alexa Trin 4
    4. Rul til bunden og tryk på Alexa Voice Respons. Hvis du ikke ser denne mulighed, har du ikke adgang til denne eksperimentelle funktion endnu. Denne funktion vil sandsynligvis være tilgængelig for alle brugere retfærdigt snart.
  • Billede med titlen Aktiver kort tilstand på Alexa Trin 5
    5. Skift omskifteren til kort tilstand. Tryk på kontakten ved siden af "KORT MODE" at skifte det til den på position. Når kontakten er grå, er den deaktiveret, og når kontakten er blå, er den aktiveret.
  • Tips

    KORT MODE kan være den mest nyttige til at kontrollere Smart Home-enheder. Nu vil du bare høre en hurtig chime, når du beder Alexa om at tænde eller slukke for lysene i stedet for en formuleret bekræftelse.
    Del på sociale netværk :
    Lignende