Sådan kan du dekorere påske

Udsmagende dit hjem er en vidunderlig måde at fejre påske sæsonen på. Prøv at tilføje en ferie flair til ydersiden af ​​dit hjem med en påske krans, cast-jern kaniner eller fortove kridtbunny spor. Du kan dekorere dit hjem interiør med sæsonbetonede planter og blomster, dyrefigurer og et festligt påske spisebord.

Trin

Metode 1 af 2:
Dekorere ydersiden af ​​dit hjem
  1. Billede med titlen Dekorer til påske Trin 1
1. Hæng en påske krans på din hoveddør. En nem måde at dekorere til påskeferien er ved at hænge en festlig krans på ydersiden af ​​din hoveddør. Du kan købe en påske krans i en butik som Wal-Mart eller Target, eller du kan Lav en krans. Prøv at lave en krans med foråret blomster, påskeæg, kyllinger eller kaniner. Du kan også fokusere på pastellfarver i kransen.
  • Billede med titlen Dekorer til påske Trin 2
    2. Placer bunnies på din veranda eller trin. Lad sæsonens stjerne dyr hilse gæster, da de går ind i dit hjem i påskeperioden. Prøv at sætte en støbejernsbunny nær din hoveddør. Du kan også placere pastellfarvede plastikjernier på trappen, der fører til din hoveddør.
  • Billedet med titlen Decorate til påske Trin 3
    3. Gør påske bunny spor med fortoveturkalk. Du kan have det sjovt med dine påske dekorationer ved at skabe påske bunny spor, der fører til din hoveddør. Tag fortovet kridt og tegne pastelfarvede kaninspor op ad din fortov, stop, når du når døren.
  • 4. Dekorere et træ med påskeæg. Hvis du har et træ eller en busk i nærheden af ​​dit hus, kan du nemt gøre det til en festlig ferieindretning. Prøv at hænge plastik påskeæg fra træets grene. Du kan også pakke en busk med en krans lavet af påskeæg, som du kan købe online eller i en lokal butik, der sælger ferie décor.
  • Billedet med titlen Decorate til påske Trin 5
    5. Hænge et påske flag. Et flag er en vidunderlig måde at tilføje nogle påske flair til ydersiden af ​​dit hjem. Du kan købe et påskeflag, som en, der har en bunny eller æg. Du kan også købe eller lave et flag, der har en besked som "Happy Easter!"
  • Metode 2 af 2:
    Udsmykning af dit hjem interiør
    1. Billede med titlen Dekorer til påske Trin 6
    1. Dekorere bordet med sæsonmæssige planter og blomster. En simpel, men alligevel elegant måde at dekorere dit hjem på påskeferien er med blomster og planter. Prøv at placere en eller flere vaser af sæsonbetonede blomster på borde omkring dit hjem. Du kan også oprette et centerpiece af dine yndlingssæsonen planter og blomster til spisebordet.
    • Prøv at dekorere med friske tulipaner, som normalt blomstrer omkring påske.
    • Hvis dine rosenbuske blomstrer omkring påske, skal du bruge dem til at dekorere dit bord.
  • Billede med titlen Decorate til påske Trin 7
    2. Brug påskeæg til at dekorere indersiden af ​​dit hjem. Påskeæg kan betyde forår og nye begyndelser, og er perfekte til ferie dekoration. Mens du kan farvestof æg og læg dem i kurve eller skåle omkring dit hjem, de vil forkæle hurtigt, hvis ikke køles. I stedet skal du bruge plastik eller trææg som dekorationer.
  • Prøv at placere en kurv af påskeæg på din køkkenbord eller i din entryway.
  • Billede med titlen Decorate til påske Trin 8
    3. Placer duck eller kylling figurer i din entryway. Dyr figurer er en fantastisk måde at tilføje en påske flair til dit hjem interiør. Prøv at placere en på et bord i indgangen til dit hjem. Du kan også placere en større figur i nærheden af ​​din dør.
  • Billede med titlen Dekorer til påske Trin 9
    4. Hang påske kort på dit køleskab. Det er sjovt at sende og modtage lykønskningskort i påskesæsonen. I stedet for at kaste dem væk eller genbruge dem, prøv at hænge flere påske kort på dit køleskab. De kan hjælpe ante på dit hjem påske Vibe.
  • Billedet med titlen Decorate til påske Trin 10
    5. Sætte påske bunnies i iøjnefaldende steder. Du kan også tilføje nogle påske-tema flair til dit hjem med påskebunnies. Prøv at placere en plys pastel påske bunny på sofaen. Du kan også placere en plastik påskebunny på bagsiden af ​​toilettet, eller på en stol i et køkkenhjørne.
  • Billede med titlen Dekorer for påske Trin 11
    6. Dekorer med chokoladebunnies. En fantastisk måde at maksimere afkastet på dine chokoladebunnies er at bruge dem som dekorationer i dagene eller ugerne før påske. Prøv at placere flere indpakket chokoladebunnies i en kurv. Derefter placeres kurven på køkkenbordet, og indgangstabellen eller et sidebord i stuen.
  • Du kan også arrangere udpakkede chokoladebunnies på en kageplads.
  • Dekorer ikke med chokoladebunnies, hvis du har små børn eller kæledyr.
  • Billede med titlen Dekorer for påske Trin 12
    7. Indstil et festligt påskebord. En vidunderlig måde at dekorere til påske er ved at sætte et festligt bord. Prøv at bruge farvestrålende retter og et simpelt centerpiece af sæsonbestemte blomster. Du kan også bruge hvide retter og krydder bordet med bunnies, ænder og påskeæg.
  • Tips

    Del på sociale netværk :
    Lignende