Sådan skelner du presset fra skåret glas

Spekulerer på, hvordan du kan fortælle forskellen mellem skåret og presset glas?Tryk på din næse til skærmen og fortsæt læsning for svarene.

Trin

  1. Billedet med titlen Differentiate presset fra Cut Glass Trin 1
1. Check for sømme. Glas fra en form har ofte sømme, som viser som linjer i det færdige produkt.Antallet af linjer afhænger af form af den færdige artikel og konstruktion af støbeformen. Afhængigt af formen af ​​formen (de bærer med brug) Mønsteret kan være mere eller mindre skarpt. I et facetteret fald som en `krystal`, vil sømmen løbe hele vejen rundt om kanten som en ring til hældt glas.Selvom der ikke er noget at stoppe presset glas, bliver der skåret efterfølgende. Problemet er normalt: Er dette design skåret eller støbt?
  • BILLEDE Titel Differentiate Pressed fra Cut Glass Trin 2
    2. Inspicere interiøret. I hældt eller presset glas kan det indre af glasset have ringe dimples, der afspejler det ydre.
  • BILLEDE Titel Differentiate Pressed fra Cut Glass Trin 3
    3. Undersøge designet. Hold glasset, så det afspejler lyset og se, især på facetter, for fine striber fra de værktøjer, der bruges på skåret glas. Disse er mere indlysende på ældre glas, hvor polering blev foretaget for hånden.Moderne skåret glas er imidlertid kemisk udjævnet for at fjerne alle spor af skæring.Dette kan efterlade så glat en finish som godt presset glas.Også på ældre skåret glas er der ofte variationer i form og afstand af mønsteret.Ikke så i presset glas, hvor formen var en dyr vare, normalt lavet af håndværkere, der perfektionerede designet, før det blev brugt.
  • Billedet titlen Differentiate presset fra Cut Glass Trin 4
    4. Hvis du har et lomme UV-lys, skinne den på glasset.Hvis farven du ser er blålig lilla, så er glasset bly glas og mere sandsynligt at blive skåret.Hvis det er kedeligt grønt, så er det soda glas, den billigere type glas, og mere sandsynligt vil blive støbt. Om et glasdesign er skåret eller presset, er ikke altid let at fortælle!
  • Tips

    Tror ikke, at dit stykke mangler værdi, hvis det trykkes eller hældes! Denne teknik har eksisteret i lang tid, og de fleste depression-ærerglas er faktisk presset, ikke skåret.
  • Hvis dit stykke trykkes, og du vil bestemme værdi, skal du kontakte Kovels (https: // kovels.com /) Antikvejledning eller en velrenommeret antikke forhandler i dit område. Du kan også tjekke eBay for en ide, hvad et autentisk stykke kan sælge til.
  • Advarsler

    Mange Depression-Era-stilarter genskabes i dag, så dit stykke vil have brug for et uddannet øje for at være helt sikker på ægthed.
    Del på sociale netværk :
    Lignende