Sådan bliver du en facebook rollespil

Måske har du set nogle af dine venner på Facebook, der taler til hinanden ved at skrive historier på hinandens vægge, mens du stadig bruger deres egne navne. For eksempel kan nogen skrive: `"Jeg er Hannah," sagde Hannah. "Hvad hedder du?" hun spurgte."Og du kan måske også bemærke dem, der taler om rollespil.

Så hvad laver de? De er rollespil, selvfølgelig! Rollespil er meget sjov i enhver sammenhæng, og det er lige så sjovt på Facebook. Når du har hængt på det, kan rollespil på Facebook være en meget underholdende måde at bruge lidt af din tid på Facebook. Her er hvad man skal gøre.

Trin

  1. Billedet med titlen Bliv Facebook Rollespil Trin 1
1. Forstå, hvad en rollespil er. Mange mennesker forstår slet ikke rollespil, og ser bare rollespillere som posere, som de helt sikkert ikke er! Definitionen af ​​en rollespil (eller Facebook rollespil i dette tilfælde) er: nogen der antager eller handler ud en bestemt rolle. Dybest set involverer rolieplaying at vælge et tegn fra et tv-show, film, bog eller endda fra berømthedslinjen og fungerer som dem. Det er præcis det samme på Facebook. Bare sørg for at fortælle folk, at du er en rollespil, og hvem du skal være, så alle er klare over, hvad der sker.
  • Billedet med titlen Bliv Facebook Rollespil Trin 2
    2. Vælg din karakter til Rollespil. Enten Vælg nogen som diskuteret i det foregående trin eller udgør din egen karakter. Denne sidstnævnte oprettelse er kendt som en "original karakter" Oc for kort. Eller du blander en smule virkelighed og fantasi sammen for at oprette din egen karakter baseret på kategorien af ​​et tv-show, film eller bog. For eksempel kan du skabe et tegn, der skal være en medie eller litterær karakter, ikke-eksisterende bror, søster, kæreste osv. Dette er ret praktisk til yndlingspersoner, der blev dræbt, ændret for det værste eller simpelthen forsvundet!
  • Billedet med titlen Bliv Facebook Rollespil Trin 3
    3. Opret en ny Facebook-konto. I stedet for at bruge din faktiske Facebook-konto, skal du bare lave en ny til rollespil på. Gør helt sikker på, at hvis du er rollespil som en berømthed for at sætte i dit navn, at du er falsk eller sæt `rp` for rollespil. Kig op rollespillere fra din genre af rollespil. For eksempel, hvis du skulle vælge at være en Harry Potter Rollespil, ville du se på Harry Potter-tegn i facebook-søgefeltet, tilføje dem og derefter rollespil med dem.
  • Billedet med titlen Bliv Facebook Rollespil Trin 4
    4. Forstå rollesproget. Vær ikke fanget af vagt - der er nogle vigtige Facebook-rollespil, at det er vigtigt at kende og forstå. Her er nogle nøgle dem:
  • Rp - Rollespil, eller Rper ville være rollespil.
  • Ooc - ude af karakter. Du ville bruge dette, hvis du skriver en status som den rigtige dig. For eksempel `OOC: Min rigtige kæreste lige foreslog mig!`Du kan også bruge dobbelt parentes. For eksempel ((jeg skal gå. Lad os fortsætte næste gang)).
  • // når du skriver på en anden rollespilers væg som den rigtige dig. For eksempel `// ønsker at rollespil?`.
  • Forret - Dette er hvad du har brug for for at starte rollespil og bruges til at starte rollespillet sessionen. Gør en starter ved at skrive på den persons mur. Forretter er normalt svært for mange rollespillere at skrive, men bare en "Jeg gik ned ad gaderne i byen, da jeg så, [personens navn]. "Hej!" Jeg ringede ud, løb og krammer [ham eller hende]" vil gøre. Så svarer de på din væg, og dette vil starte en rollespil!
  • Kun Para - Det betyder, at du stiller rollespil. Normalt handler alle svar og forretter om en fem til syv sætning afsnit og indeholder masser af detaljer.
  • Billedet med titlen Bliv Facebook Rollespil Trin 5
    5. Start rollespil. Når rollespil med nogen, skal du sørge for ikke at bruge chat tale sprog. Brug god stavning og grammatik, så de kan forstå dig. Sørg for at underrette dem, før du starter rollespil med dem, så send dem en starter.
  • Billedet med titlen Bliv Facebook Rollespil Trin 6
    6. Hvis du er rollespil som en berømthed, lad folk vide, at du ikke er ægte. Nogle gange tror folk, at du er ægte, eller at du er "Posing". For at sikre, at folk ved, at du ikke er så berømthed, så prøv at sætte ordet (e) "Falsk" eller "Ikke real" i dit navn. Tilføj også den rigtige berømthed, så tag dem i et indlæg. For eksempel skriv en status putting @ og derefter personens navn, siger "Jeg er en rollespil, og @ (berømthedens navn) er den virkelige."
  • Billedet med titlen Bliv Facebook Rollespil Trin 7
    7. Hold rollespil. Nu er du en rollespil! Nu er det tid til at sprede dine vinger og prøve et par flere ting. Her er nogle gode begyndelses ting at prøve:
  • Find en kæreste eller en kæreste. Gøre helt sikkert, at personen også er en rollespil før "wooing" dem. Også, hvis du er en lesbisk eller homoseksuel rollespil, skal du sørge for, at de også er, før du spørger dem ud, så de vil ikke blokere dig eller slette dig. At spørge dem ud, bare sig sige, "Hej, jeg har bemærket, at vi begge er single rollespillere, og vil gerne vide, om du ville være min (kæreste / kæreste) kun på rollespil. Lad mig vide, hvis du er interesseret," I en besked til dem.
  • Udvide dine tilføjelser. Tilføj ikke kun rollespillere fra samme kategori som dig. Bare fordi du er en Harry Potter Rollespil, betyder det ikke, at du ikke kan tilføje twilight rollespillere. Du kan ende med at have en masse sjov, hvis du blander tingene lidt op.
  • Tilføj familiemedlemmer også, eller deltage i en familie. `ShadowCullens` og `McJonas` er to populære Facebook Rollespil Families.
  • Billedet med titlen Bliv Facebook Rollespil Trin 8
    8. Brug af symboler til handlinger. Hvis du ikke har lyst til at skrive afsnit, kan du bare tale normalt som om du normalt ville. For handlinger kan du bruge symboler som *. For eksempel, * krammer dig virkelig stramt *.
  • Tips

    Hav det sjovt med at eksperimentere lidt med rollespil. Der er ingen ret og forkert bortset fra at sikre, at du gør det klart, at du er rollespil, og hvis din karakter er zany, nutty, irritabel, grouchy eller hvad som helst, prøv at holde det op!
  • Hvis du gerne vil, kun acceptere og sende venneforespørgsler til rollespillere og berømtheder kun. På den måde vil folk ikke ringe til dig en poser eller vil være, hvis de ikke ved, hvad rollespil er.
  • Hvis du gerne vil prøve Rollespiler i et stykke tid, overveje at beslutte, hvad POV (synspunkt) du bruger, kan det hjælpe, når du får mere erfarne, også overveje at få en bestemt stil, det kan ændre sig i det lange løb, når du får mere Erfarne, men mens du starter, prøv noget som, script stil (eksempel: ??? : Hej der * Han sagde, kører mod gruppen *) For en start, da du får mere erfarne, så prøv den litterære stil for en størrelse (normalt også inkluderer afsnit stil, multi stykke stil og novella stil) Det er en hård cookie at knække For nyankomne (eksempel: Det var en svag eftermiddag, omtrent omkring 2:30, de høje bygninger i hele byen var, skræmmende, det var som en spøgelsesby, forladt, dog højt Thuds rand ud gennem de tomme bygninger, det orange lys Suffing mellem de høje strukturer, da fodsporene ekkoet endnu højere, så kom en lys chuckle fra kilden, "Åh, hvad et tomt sted" Det siger, med en dyb, men alligevel mild stemme).
  • Prøv et websted, der betyder udelukkende for rollespil. Rollespil er et godt sted at starte, og du kan endda skabe dit eget rollespil!
  • Advarsler

    Det er muligt at mens væk et par for mange timers rollespil. Fortsæt dit sociale liv uden for computeren. Der er risiko for "Rollespiling afhængighed", Med nogle rollespillere på Facebook sløring linjerne mellem fantasi og virkelighed lidt for meget. Gør ikke den samme fejl - sæt grænser til den tid, der bruges på Facebook.
  • Hvis Facebook opdager, at du har oprettet en falsk konto, er det sandsynligt, at din konto vil blive fjernet. Facebook blev ikke oprettet til fiktive historier eller tegn og dermed, du vil sandsynligvis få kontoen fjernet, hvis den er faked. Du ville være i en bedre position til at bruge din rigtige konto og simpelthen påberåbe de rollespil regler, når du går ind i rollespil.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende