Sådan opretter du et rollespil på papir

Rollespil er en sjov måde at fordybe dig i en verden af ​​din egen skabelse. Design af dit eget spil er en sjov udfordring og en fantastisk måde at udøve din fantasi på. Du skal blot oprette en indstilling, tegn, mål, regler, en måde at vinde, og derefter invitere dine venner til at spille!

Trin

Del 1 af 3:
Indstilling af scenenStøtte og Gå ad fri
  1. Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 1
1. Skriv baggrundshistorien om dit spil. Dette hjælper med at sætte scenen til spillet og giver bunden til at skabe tegn, konflikter og retsmidler. Skriv et resumé af verden, mytologi og kultur i verden, hvor dit rollespil (RPG) er indstillet. Dette tilføjer dybde til dit spil og hjælper det med at føle sig realistisk.
  • For eksempel kunne dit spil indstilles i en storby i år 2600 lige efter en krig eller midt i et oprør. Dette ville give en god base for at skabe dine konflikter og mål.
  • Læs baggrundshistorien om spillet højt til alle spillere, før du spiller spillet. Hvis der er specifikke oplysninger, som spillerne skal vide i hele spillet, skal du overveje at skrive dette på separate ark papir, som spillerne kan bruge til reference.
  • Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 2
    2. Bestem hovedkonflikten i din RPG. Konflikten kunne være en person, såsom en skurk eller en begivenhed, såsom en naturkatastrofe eller virussygdom. Konflikten vil bidrage til at give målet om spillet. For eksempel, hvis konflikten er en tsunami, kan målet være at komme til højere jord.
  • Hvis du har brug for inspiration, brug historie til at give dig ideer. Forskningskrige, oprør, sygdomsudbrud og naturkatastrofer.
  • Billede med titlen Opret et rollespil på papir Trin 3
    3. Tegn et kort over verden, hvor spillet er indstillet. Dette hjælper spillet til at føle sig mere realistisk. Lav en note på kortet over de centrale byer og ressourcehubs. Bare rolig, hvis du ikke er en Picasso Prodigy, brug enkle former og annoteringer til at oprette kortet.
  • Overvej at tegne kortet på et A3 ark papir, så det er stort nok til at alle spillerne nemt kan se.
  • Hvis du føler dig kreativ, skal du overveje at tegne flere kort. For eksempel kan det første kort være et overblik over landet eller kontinentet, og det andet kort kunne være en zoomet i lyset af byen, hvor spillerne lever.
  • Hvis spillet har en kamp arena, trækker du dette på kortet.
  • Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 4
    4. Bestem hvilken valuta du vil bruge i din RPG. De fleste RPG-spil har en økonomisk belønning for at vinde en konflikt eller finde ressourcer. Denne valuta kan handles med andre tegn eller med spilbutikken for varer, levelups eller tjenester. Hvis du føler dig kreativ, skal du skabe fysisk valuta, der kan gives til spillere.
  • Guld, sølv, diamanter, mønter og liv er populære RPG valutaer.
  • Skriv ned i reglen Book, hvordan valutaen vil blive optjent, og hvordan det kan handles.
  • Del 2 af 3:
    Oprettelse af tegneneStøtte og Gå ad fri
    1. Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 5
    1. Bestem de vigtigste træk og statistik for hver spiller. Disse bestemmer styrken af ​​hver spiller og angiver, hvordan de vil handle i spillet. Styrke, højde, intelligens, karisma, sundhed og hastighed er populære karakter statistik. Overvej, om hver spiller starter med samme baseline statistik, eller hvis hver spiller vil være unik.
    • Hvis du beslutter dig for, at hvert tegn vil være unikt, skal du tildele statistikaftalerne på forhånd eller lade hver spiller bestemme deres statistik ved hjælp af et bestemt antal point. For eksempel, hvis hver spiller havde 100 point at bruge, kunne de tildele 70 til styrke, 20 til intelligens og 10 til karisma.
    • En spiller med høj styrke, men lav hastighed ville være god til at angribe, men ville være langsomt at løbe væk fra fjender.
  • Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 6
    2. Vælg hver tegns tilbehør.Vælg våben og magiske tilbehør, som hver spiller vil starte spillet med og bestemme, hvor meget kraft hvert våben skal helbrede eller sår modstandere. Afgør for eksempel, om en gift kan gøre en spiller syg eller hvis den er dødelig.
  • Våben, medicin, magiske potioner og rustning er populære tilbehør.
  • Tænk på indstillingen af ​​spillet for at hjælpe dig med at komme med ideer. For eksempel ville et laser sword og et plasma skjold være gode sci-fi våben. Hvis spillet er indstillet i det vilde vest, kan du give hver spiller en seks-shooterpistol og LED plade rustning.
  • Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 7
    3. Skriv et tegnark for hver spiller. Dette giver hver spiller mulighed for hurtigt at henvise til deres statistik, træk og tilbehør. Tillad plads på arket for spilleren for at opdatere deres statistik og tilbehør, da spillet fortsætter. Dette gør det nemmere at holde styr på styrken af ​​hver karakter og hjælper med at forhindre snyd.
  • Hvis du føler dig kreativ, tegne et billede af karakteren på arket.
  • For at få spillet til at føle sig mere realistisk, skriv baggrundsinformation om hvert tegn, som deres alder, uddannelse, religion og interesser.
  • Del 3 af 3:
    Beslutning af reglerneStøtte og Gå ad fri
    1. Billede med titlen Opret et rollespil på papir Trin 8
    1. Bestem, hvordan tegnene vil bevæge sig rundt i spilmiljøet. Mange RPG-spil tillader karakteren at bevæge sig efter deres hastighed eller sundhed. For eksempel, hvis du har 5 sundhed, kan du flytte 5 pladser. En anden mulighed er at rulle en terning for at bestemme, hvor langt et tegn kan bevæge sig. Hvis spillet ikke kræver meget bevægende, skal du overveje at give hver spiller en bestemt afstand, som de kan flytte hver tur.
    • Skriv ned, hvordan afspilleren vil bevæge sig på tegnarket. Dette hjælper hver spiller med at huske reglerne.
  • Billede med titlen Opret et rollespil på papir Trin 9
    2. Skriv en liste over de sygdomme og skader, der kan skade spillerne. Under spillet bliver spillerne nødt til at stå over for vanskeligheder. Disse kan komme i form af skade, sygdom eller magiske magi. Populære lidelser omfatter blindhed, influenza, gift, besvimelse, bevidstløshed, lammelse og død. Bestem, hvordan spillerne kommer i kontakt med hver lidelse.
  • Forgiftede våben og sygdomsudbrud er en fælles måde, som spillerne bliver syge. Bekæmpelse og masser af bevægelse har tendens til at føre til træthed og skade. Magic Spell Cards er en anden populær måde at forårsage skade på.
  • Bestem, hvor længe skaden for hver effekt vil vare. For eksempel, hvis en spiller kontrakter influenza, kan den vare 2 omdrejninger, mens hvis de har et brudt ben, kan de være ude af aktion for 3 omdrejninger.
  • Overveje at rulle terningerne for at bestemme skadens styrke. For eksempel rulle en terning efter at have drukket gift for at bestemme, hvor længe virkningerne varer. Hvis du ruller en 1, er du ude af spil til 1 tur, men hvis du ruller en 6, savner du 6 omgange.
  • Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 10
    3. Opret retsmidler for hvert tegn, hvis du vil forlænge spillet. Skriv en liste over de retsmidler, der er tilgængelige for hver skade eller sygdom. Populære retsmidler omfatter urter, magiske potioner, medicin og hvilested. Retsmidler er ofte tilgængelige i butikker og kan købes med spillevalutaen. Alternativt kan du gøre oprettelsen af ​​afhjælpende del af gameplayet.
  • For eksempel, hvis en spiller havde brug for en potion til at helbrede deres sår, kan du beslutte, at de har brug for at samle ingredienserne fra 3 forskellige byer for at gøre potionet.
  • Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 11
    4. Bestem vækstmekanik til tegnene. De fleste RPG`er tillader tegnene at dyrke deres statistikker ved at opnå forskellige mål eller besøge forskellige steder. For eksempel, hvis du kæmper for en modstander, kan du få et ekstra styrkepunkt, eller hvis du går til biblioteket, kan du modtage et ekstra efterretningssted.
  • Brug terninger til at variere, hvor meget hver karakter vokser. For eksempel, hvis du charmerer en civil, skal du rulle en terning for at bestemme, hvor mange karisma point du modtager.
  • Billedet med titlen Opret et rollespil på papir Trin 12
    5. Bestem, hvordan du vinder spillet. Dette skal klart skitseres i reglerne, så alle spillerne forstår, hvad hovedmålet med spillet er. Populære Win-målsætninger omfatter at nå et vist antal point, opnå et mål eller nå et bestemt punkt på kortet.
  • Tips

    Spil andre folks rollespil for at få ideer.
  • Tilpas dit spil over tid. Jo mere du spiller spillet, jo flere detaljer og udfordringer kan du tilføje. Spørg dine venner til feedback for at hjælpe dig med at forbedre spillet.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende