Sådan fanger mimikyu i pokémon sun og moon

Mimikyu blev introduceret som en ny art af Pokémon til Nintendo 3DS-spillet Pokémon Sun og Moon. Det er en unik spøgelse og eventyr, og meget kendt for sin lighed Topikachu. Denne artikel vil vise dig, hvordan du kan fange din helt egen Mimikyu i Pokémon Sun og Moon.

Trin

  1. Billede med titlen Catch Mimikyu i Pokémon Sun og Moon Trin 1
1. Ved, hvor Mimikyu kan findes. Der er kun et kendt sted, hvor Mimikyu kan findes, og det er den forladte sparsommelighed Megamart, stedet for Acerolas spøgelsesforsøg på Ula`ula Island. Mimikyu har et ret lavt møde og capture sats på henholdsvis 5 procent og 45 procent, så vær forberedt på forhånd, med en masse tålmodighed, og sørg for at du har mange pokéballer på hånden.
  • Billede med titlen Catch Mimikyu i Pokémon Sun og Moon Trin 2
    2. Slå den forladte thrifty megamart forsøg, hvis du ikke allerede har det. Dette trin er afgørende, fordi du ikke kan fange nogen Pokémon i den forladte Thrifty Megamart, indtil du har slået retssagen helt.
  • Billede med titlen Catch Mimikyu i Pokémon Sun og Moon Trin 3
    3. Gå rundt i Megamart i et stykke tid, indtil du støder på en Mimikyu. Som nævnt ovenfor har Mimikyu en temmelig lav møde på 5 procent, så vær forberedt på at løbe ind i mange haunters og gengars, før du løber ind i en Mimikyu.
  • Der er ikke noget græs i den forladte sparsomme Megamart, men bare gå rundt, og du får møder med Wild Pokémon, mens du går.
  • Billede med titlen Catch Mimikyu i Pokémon Sun og Moon Trin 4
    4. Sænk HP af Mimikyu til mindst halvdelen, før du forsøger at fange det. Når det er halvt, skal du bruge Pokéballs som Store Balls eller Ultra Balls. Hvis det er nat i dit spil, så brug en skumkugle, fordi skumrekugler er mere effektive til at fange Pokémon, når det er natten i dit spil. Hvis du vil have kampen over med, kan du også forsøge at kaste en hurtig bold, når kampen først starter.
  • Billede med titlen Catch Mimikyu i Pokémon Sun og Moon Trin 5
    5. Nyd din Mimikyu. Giv det et kaldenavn og / eller tilføj det til din fest, hvis du ønsker det.
  • Video

    Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger deles med YouTube.

    Tips

    Mimikyu har en særlig evne kendt som forklædning. Denne evne beskytter dem mod, hvad angreb er brugt på dem til den første tur. Dette kan være nyttigt for dig, hvis du kæmper for en, der forsøger at bruge et stærkt angreb på din Mimikyu rigtigt, når kampen starter. Det kan dog også være nyttigt for en vild Mimikyu, fordi det ikke vil have nogen skade påført dem for den første tur. Derfor, hvis du forsøger at sænke HP først, så undgå at bruge stærke angreb eller en Z-POWER.
  • I retssagen skal du færdiggøre, før du kan fange Mimikyu, den Totem pokémon er også en mimikyu. Dette vil hjælpe dig, hvis du planlægger at have Mimikyu i din fest, når du har fanget det, fordi det vil hjælpe med at give dig en god ide om nogle af de bevægelser, det kan gøre.
  • Da Mimikyu er et spøgelses- og eventyr type Pokémon, er typen af ​​Pokémon det svageste mod er spøgelses- og ståltype Pokémon. Husk dette i tankerne, når du søger efter en Mimikyu, som du kan fange inde i den forladte Thrifty Megamart.
  • Prøv at undgå brænding eller forgiftning Mimikyu, fordi det vil få det til at miste HP, og hvis dine fangende forsøg fejler, vil Mimikyu dø, og du bliver nødt til at finde en anden.
  • Mimikyu har ikke en evolution, så mens du vil udjævne din Mimikyu for at gøre det stærkere, behøver du ikke nødvendigvis at få det til et bestemt niveau for at få det næste eller dets tredje udvikling.
  • Disse trin bør også arbejde for at fange Mimikyu i Pokémon Ultra Sun og Ultra Moon. Faktisk, i dette spil er der en Z-move Du kan få specifikt til Mimikyu.
  • Advarsler

    Forsøg ikke at bruge flytter som falsk swipe eller hold tilbage på Mimikyu. Det vil ikke påføre nogen skade, uanset hvilken tur du er på, fordi Mimikyu er immun for normal, drage og kæmper type bevæger sig.
    Del på sociale netværk :
    Lignende