Sådan gør du `fransk drop`

Den franske drop er en håndtrick, hvor du laver en mønt eller et andet lille objekt "forsvinder", når du overfører det mellem dine hænder. Det franske drops trick er, at mønten aldrig efterlader hånden, det startede i, men dit publikum vil ikke bemærke, at du skjuler det. Når du behersker det franske drop, kan du tilføje andre teknikker til dit trick for at gøre det mere imponerende. Med en lille smule øvelse vil du være i stand til at narre dit publikum!

Trin

Metode 1 af 2:
Gør mønten forsvinde
  1. Billede med titlen gør
1. Hold mønten mellem spidserne på dine fingre og tommelfinger af din venstre hånd. Brug en mønt, der er størrelsen på en fjerdedel eller større for dit trick, da det bliver sværere at udføre tricket med noget lille. Hold din venstrefladen med forsiden opad og klip mønten vandret mellem din pegefinger, langfinger og tommelfinger. Hold mønten op, så dit publikum kan se det tydeligt i din hånd.
  • Du kan også holde mønten på højre hånd, hvis du vil.
  • Hvis du vil tilføje mere ydeevne til dit trick, spørg et medlem af dit publikum for en mønt, så de føler sig mere involverede.
  • Hvis du ikke har en mønt, kan du også bruge en lille bold eller lignende objekt i stedet.
  • Billede med titlen gør
    2. Nå din højre hånd over mønten for at skjule det. Hold din venstre hånd og mønten ud foran dig og hurtigt nå over med din højre hånd. Sørg for, at din højre håndflader vender dig som du når over, ellers vil det være svært at skjule din næste bevægelse. Skub tommelfingeren på højre hånd under mønten og læg dine fingre over den for at skjule det fra publikum. Denne bevægelse får det til at se ud som om du er ved at gribe mønten.
  • Må ikke dvæle for længe på at skjule mønten, ellers kan dit publikum fange på tricket og vil ikke blive narret af det.
  • Billede med titlen gør
    3. Slip mønten i din venstre håndflade. Samtidig skjuler du mønten, foregiver at gribe den med din højre hånd. I stedet for at tage mønten, lad det falde ind i din venstre håndflade. Når du taber mønten, skal du gøre begge dine hænder i næver til at skjule mønten fra dit publikum og få det til at virke som om du tog mønten. Hold mønten klemt i din håndflade tæt, så det falder ikke ud af din venstre hånd.

    Tip: Øvelse tab af mønten i et spejl, så du kan se, om dine bevægelser ser naturligt ud, eller hvis mønten er synlig overhovedet.

  • Billede med titlen gør
    4. Træk din højre hånd væk og følg den med dine øjne. Når mønten falder ind i din venstre håndflade, skal du flytte din højre hånd mod højre side af din krop og holde den op ved dit hoved. Når du bringer din hånd op, se det hele tiden, så dit publikum følger dit blik. Dette vil hjælpe med at distrahere dem fra din venstre hånd, som stadig holder mønten. Sænk din venstre hånd mod din side hurtigt, så dit publikum er ikke opmærksom på det.
  • Vær ikke opmærksom på din venstre hånd, efter at du har "Grib" mønten, da dit publikum vil se på det, hvis du er.
  • Billede med titlen gør
    5. Åbn din højre hånd langsomt for at vise, at den er tom. Klem din knytnæve, så det ser ud som om du knuser mønten i din håndflade. Løft langsomt fingrene en ad gangen for at afsløre, at mønten er forsvundet. Dit publikum vil tro, at du greb mønten og fik det til at forsvinde, så længe du ikke gør opmærksom på din venstre hånd.
  • Prøv tricket foran et spejl eller et lille publikum, når du først starter, så du kan opbygge tillid og gøre tricket se naturligt ud.
  • Metode 2 af 2:
    Tilføjelse på din præstation
    1. Billede med titlen gør
    1. Slip mønten i lommen for at afsløre, at det heller ikke er i din venstre hånd. Når du har "Grib" mønten og flytter din højre hånd væk, skal du flytte din venstre hånd med mønten til din side. Når du fokuserer på din højre hånd, skal du diskret åbne din håndflade og slip mønten i en bukselomme. På den måde kan du i slutningen af ​​dit trick åbne din venstre hånd for at vise, at mønten ikke er der heller.
    • Det kan tage et par forsøg på at slippe mønten i en lomme uden at nogen bemærker.
    • En tyngre mønt kan gøre stoffet på dine bukser, når du slipper det i lommen.

    Tip: Når du fokuserer på din højre hånd, skal du tale med dit publikum om tricket eller noget relateret til tricket, så de skal se og lytte til dig. På den måde vil de ikke være opmærksomme på, hvad du laver med din venstre hånd.

  • Billede med titlen gør
    2. Tryk på din højre hånd med en tryllestav for at tilføje flere billeder til dit trick. Før du udfører dit trick, skal du praktisere at gribe mønten i din håndflade, så det ikke falder ud, når du bruger din hånd. Når du har "Grib" mønten med din højre hånd, tag en tryllestav eller holder fast på et bord foran dig med din venstre hånd, være forsigtig med ikke at vise eller slippe mønten. Tryk på din højre hånd et par gange med spidsen af ​​staven, før du åbner din knytnæve.
  • Gør ikke en stor del at gribe den magiske stav. I stedet fokuserer du på din højre hånd, så dit publikum lægger vægt på det.
  • Billede med titlen gør
    3. Få mønten til at komme igen bag andres øre for at overraske dit publikum. Når du har "Grib" mønten med din højre hånd, skal du holde din højre knytnæve ud for et publikums medlem og bede dem om at blæse på det. Når publikumselementet blæser på din knytnæve, skal du åbne din højre hånd for at afsløre, at mønten mangler. Forgive som om du bemærker noget bag publikummedlems venstre øre, og nå med din venstre hånd. Flyt mønten til fingerspidserne og træk mønten ud for at vise til dit publikum.
  • Dette trick fungerer bedst med en lille gruppe eller en-til-en, da andre kan bemærke, at du flytter mønten.
  • Øv dit trick et par gange, så du kan gøre det flydende, når du udfører foran folk.
  • Tips

    Prøv det franske fald omkring venner og familie først, da de ikke vil være så hårde, hvis du ved et uheld ødelægger tricket.
  • Øvelse gemmer mønten i begge hænder, så du er mere alsidig, når du udfører.
  • Ting du skal bruge

    • Mønt
    • Magic Wand (Valgfrit)
    Del på sociale netværk :
    Lignende