Sådan vælger du et tegn i super mario 3d-verden

Super Mario 3D World er det første Super Mario spil til Wii U. Det giver spillerne den enestående chance for at udforske en ny verden sammen med deres venner. Med op til fire spilbare tegn, hver med deres egne unikke attributter, kan du spille gennem niveauerne i din egen stil. Uanset om du går solo for at samle ekstra grønne stjerner, eller bruger teamwork for at nå hemmelige områder, bringer hver karakter deres egne færdigheder til bordet.

Trin

Del 1 af 2:
Start af spillet
  1. Billede med titlen Vælg et tegn i Super Mario 3D World Trin 1
1. Start spillet. Tænd for Wii U, og vælg SUPER Mario 3D WORLD-ikonet. Du vil blive bragt til en titel skærm. Tryk på knappen + for at fortsætte.
  • Billedet med titlen Vælg et tegn i Super Mario 3D World Trin 2
    2. Vælg en fil for at fortsætte eller starte et nyt spil. Næste skærmbillede vil være en filvalg skærmbillede. Vælg hvilken fil du har spillet, eller start en ny. I alt har spillet 3 filspor, og du kan starte en ny fil ved at trykke på en knap for at vælge en blank filspor.
  • Billede med titlen Vælg et tegn i Super Mario 3D World Trin 3
    3. Gå gennem cutscene. Hvis du starter en ny fil, begynder en kort cutscene, der lægger plottet til spillet. Hvis du ikke startede en ny fil, bliver du straks bragt til Controller Registration Screen.
  • Billedet med titlen Vælg et tegn i Super Mario 3D World Trin 4
    4. Tilmeld din controller. Nu skal du registrere din controller. For at gøre det skal du blot trykke på A på nogen controllere, du vil bruge (op til 4 spillere kan spille på én gang). Når alle controllere er registreret, bliver du automatisk bragt til skærmbilledet Tegnvalg.
  • Del 2 af 2:
    Valg af et tegn
    1. Billede med titlen Vælg et tegn i Super Mario 3D World Trin 5
    1. Rul gennem tegn. Før du beslutter dig, hvem du vil spille som, kan du rulle gennem de fire tilgængelige tegn ved at skifte til venstre og højre. Den viste standardkarakterer er mario- scrolling til højre en gang vil medbringe Luigi, to gange fersken og tre gange toad. Scrolling gennem igen efter at have bringer dig tilbage til Mario.
    • Bemærk, at spillere ikke kan vælge det samme tegn.
  • Billede med titlen Vælg et tegn i Super Mario 3D World Trin 6
    2. Kend tegnets evner. Mario er den mest afbalancerede af de fire tegn, med anstændigt sprinthastighed, hoppe højde, gennemsnitlig faldhastighed, 1 sekunders sprint-aktiveringstid og ingen særlige evner.
  • Luigi har den højeste hoppehøjde ud af tegnene, medium høsthastighed, anstændigt sprinthastighed, 2-sekunders sprint-aktiveringstid, og har værre trækkraft end Mario.
  • Peach har en anstændig hoppehøjde, den langsomste sprinthastighed, den langsommere efterårstid, .75-sekunders sprint-aktiveringstid, og har evnen til at flyde gennem luften.
  • Toad har den laveste hoppehøjde, den hurtigste faldhastighed, den hurtigste sprinthastighed og en 3-sekunders sprint-aktiveringstid.
  • Billedet med titlen Vælg et tegn i Super Mario 3D World Trin 7
    3. Bestemme tegnets egnethed for niveauet. Hvert tegn er et fint valg for enhver verden - dog er der nogle, der er mere velegnede til visse typer terræn end andre. Samlet set forbliver Mario et godt valg for ethvert niveau, da han ikke har nogen skarpe svagheder og har en gennemsnitlig bygning.
  • Med sit High Jump er Luigi bedst egnet til niveauer, der involverer platformen, men gør dårligt på niveauer med mange vendinger, som han er tilbøjelig til at falde fra stadier.
  • Peach er også fantastisk på platformens niveauer, da hendes flydeevne giver hende kraften til at glide over forhindringer og nemt navigere hopper andre tegn vil kæmpe med. Hun er ikke god for niveauer, der involverer sprinting dog.
  • Toad er bedst med hastighedsbaserede niveauer og er slet ikke egnet til platforming på grund af hans hurtige faldshastighed og lav hoppehøjde.
  • Billedet med titlen Vælg et tegn i Super Mario 3D World Step 8
    4. Vælg et tegn. Når du har besluttet, hvilken karakter du ønsker at spille som, skal du trykke på A-knappen. Når alle har valgt deres tegn, skal du trykke en gang til en knap, og du vil alle blive bragt til spilets verdenskort.
  • Tips

    Del på sociale netværk :
    Lignende