Sådan tilsluttes en nintendo-skifte til wifi

ThisTeaches dig, hvordan du tilslutter en Nintendo-skifte til Wi-Fi.Du kan tilslutte en Nintendo-skifte til Wi-Fi under den oprindelige installationsproces eller i menuen Systemindstillinger.

Trin

  1. Billede med titlen Tilslut en Nintendo Switch til WiFi Trin 1
1. Gå til startskærmen.Hvis du kører software på Nintendo-kontakten, skal du trykke på knappen med ikonet, der ligner et hjem på den rigtige Joy Con Controller for at vende tilbage til startskærmen.Eller strøm på Nintendo-kontakten, tryk på "EN" på den rigtige glæde-con og derefter trykke på den samme knap tre gange.
  • Du kan også oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk under den indledende opsætning af Nintendo-switchen.Læs "Sådan opretter du Nintendo Switch" For at lære mere om, hvordan du opretter en helt ny Nintendo-switch.
  • Billedet med titlen Tilslut en Nintendo Switch til WiFi Trin 2
    2. Vælg gearikonet.Menuen Systemindstillinger er ikonet, der ligner et gear på startskærmen på Nintendo-kontakten.For at vælge elementer på Nintendo-kontakten skal du navigere til dem ved hjælp af retningsknapperne eller analog pind på venstre Joy-Con-controller, og tryk derefter på "EN" på den rigtige glæde-con controller.Du kan vælge elementer ved at trykke på dem på Nintendo Switch Touch Screen.
  • Billedet med titlen Tilslut en Nintendo Switch til WiFi Trin 3
    3. Vælg Internet.Det er den sjette indstilling i menuen Systemindstillinger.Dette viser dine internetindstillinger og forbindelsesindstillinger.
  • Billedet med titlen Tilslut en Nintendo Switch til WiFi Trin 4
    4. Vælg Internetindstillinger.Dette søger efter Wi-Fi-netværk, som du kan oprette forbindelse til.
  • Billedet med titlen Tilslut en Nintendo Switch til WiFi Trin 5
    5. Vælg et Wi-Fi-netværk.Når du ser det netværk, du vil oprette forbindelse til, skal du trykke på det eller vælge det ved hjælp af The Joy-Con Controllers.
  • Billede med titlen Tilslut en Nintendo Switch til WiFi Trin 6
    6. Vælg Opret forbindelse til dette netværk.Dette beder dig enten om at indtaste Wi-Fi-adgangskoden eller tilsluttes netværket, hvis der ikke er behov for adgangskode.
  • Billedet med titlen Tilslut en Nintendo Switch til WiFi Trin 7
    7. Indtast netværkskoden og tryk på +.Brug tastaturet på skærmen til at skrive Wi-Fi-adgangskoden.Tryk på "+" knappen på den højre glæde-con controller, eller tryk på "Okay" på skærmen, når du er færdig.Tillad et øjeblik til Nintendo-kontakten for at oprette forbindelse til netværket.En besked der siger "Succesfuldt forbundet" Når Nintendo-kontakten er tilsluttet Wi-Fi-netværket.
  • Billedet med titlen Tilslut en Nintendo Switch til WiFi Trin 8
    8. Klik Okay.Dette tager dig tilbage til internet menuen i systemindstillinger.Du er nu forbundet til et Wi-Fi-netværk.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende