Hvordan man gør det godt i skole uden at blive anerkendt som en nørd

De fleste mennesker tror, ​​at hvis de gør det godt i skolen, vil folk genkende dem som nørder. Det er bestemt muligt at gøre det godt i skolen og ikke få folk til at tro, du er en komplet taber.

Trin

  1. Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 1
1. Vær helt sikker på dig selv. I stedet for at tænke på, at du er en nørd, tænk positivt på dine karakterer. Husk, de, der gør det godt i skole, vil gøre det bedre senere i livet.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 2
    2. Gør masser af venner. Viser, at du er social, vil helt sikkert holde folk fra at tænke på, at du er en nørd.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 3
    3. Lig ikke ud som en nørd for en. Det er okay at bruge lidt penge til tider, men brug det på de rigtige ting. Viser dig en god stil vil vise folk, som du ved, hvordan man klæder sig og ikke er en nørd. Kæmpe briller er en bestemt nej. Hvis du har brug for briller, få dem, der har mindre linser og en god ramme. Endnu bedre, skift til kontakter. De sorte rimmede briller er okay, hvis de er små.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 4
    4. Bare husk ikke at overdrive det, ellers vil det få dig til at ligne en poser.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 5
    5. Lad ikke bare hænge ud med dine klassekammerater, gør også andre venner. Hvis du er i et begavet program, finder du dig selv omgivet af mange nørder.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 6
    6. Prøv ikke at annoncere dine karakterer. Hvis du fortæller alle, at du lavede en, når ingen andre gjorde, så vil folk se dig som en nørd eller en suck-up. Hvis du har en høj klasse på en test, skal du fortælle folk, du gjorde, "okay". Læg aldrig om dine karakterer, eller gør dårligt på en test for at se gennemsnitligt. (Dette er svært hos nogle mennesker, som de måske bliver irriteret med dig for at nedbringe en højere klasse end de fik).
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 7
    7. Prøv ikke at suge op til dine lærere. De kan virkelig ikke lide det, og andre mennesker hader det.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 8
    8. Brug ikke udtryk som omg, helt, som osv. Disse gør det til at se ud som om du gemmer noget. Der er ikke noget galt med at kunne bruge engelsk.
  • Billedet med titlen gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 9
    9. Aldrig nogensinde nogensinde forsøge at ændre dit kerne selv. (Ikke ændre dine mål / indre person) Vær den, du er, og vær stolt af det.
  • Billedet med titlen gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 10
    10. Forsøg ikke for svært at være cool. Folk vil se dig som desperat og ignorere dig, eller værre, gør det sjovt.
  • Billedet med titlen gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 11
    11. Hvis du ikke snakker som alle andre, så prøv at lyde lidt mere som dem. Brug nogle af de samme sprogmønstre, men sig det nonchalantly, som om du snakker sådan hele tiden.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 12
    12. Prøv ikke for hårdt. Ved noget. Det er dejligt at være lidenskabelig, men der er en fin linje mellem de to. Forsøger for hårdt er at være obsessiv om at gøre godt, være ønsket osv. At være lidenskabelig er involveret, hjælper ud og fokuserer.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 13
    13. Dyrk en sport. Du behøver ikke at være god til det - gør noget let som volleyball eller cykling. Ridning (* suk * min sande lidenskab...) er fantastisk, sjovt, og nogen kan være god til det. (Ikke alle er gode til det, men du kan stadig være god. Nøglen: Balance.)
  • Billedet med titlen gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 14
    14. Bliv fysisk fit. Kast ikke op, under spis eller røg for at være tynd (eller cool). Jog, gå din hund (er) eller andre folks, eller bare gå.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 15
    15. Spis højre. Hvis du har et problem med impuls spisning, skal du tale med din læge. Indtil da skal du holde dit køkken fyldt med sunde, nemme snacks. I stedet for is, prøv frosne yoghurt. Sulten for hårdt slik? Spis nogle cashewnødder eller usaltede mandler.
  • Billedet med titlen Gør det godt i skole uden at blive anerkendt som et nørd trin 16
    16. Ikke besættelse af rengøring. Og hvis nogen accepterer din invitation til dit hus, gør dem til en yummy snack (cookies, s`mores osv.). Vis ikke dem alle dine samlinger, hvis du har dem. (Eller dine karakterer / papirer, du måske har gemt.) I stedet introducere dem til dit kæledyr (hvis du har nogen) eller favorit kunst / bøger. Hvis du inviterer nogen over, gør det til en person, der deler de samme interesser. Måske en person fra drama eller bogklub.
  • Tips

    Gå lang. Hvis du smiler meget, træk din krop op og hold hovedet højt, ikke kun vil du se mindre nerdy, du vil også føle og se varmere.
  • Prøv ikke at tale så meget om skolemner, karakterer eller encyklopædiske emner til klassekammerater. Tal om hobbyer, hvad laver du efter skole osv.
  • Prøv ikke at tale med lærerne unødigt - det gør dig til at se dårligt ud.
  • Ikke overdrive arbejde på skolen, medmindre det skal gøres der.
  • Hvis du bærer briller, skal du bære kontaktlinser for at undgå at være stereotypiske.
  • Hvis folk allerede tror, ​​du er en nørd, der går mainstream måske ikke virker.Hvis det er i alt socialt acceptabelt, bliver en rocker / goth / punk / stoner / gangsta osv. Du ville blive overrasket hånd, et par ekstra tommer hår kan ændre nogen fra nørd / slikke til en person, der ikke er ligeglad. Forsøg ikke at skifte til hurtigt (***, hvis du er engang komfortabel med skiftende ***) - det ville være for indlysende. Og vær ikke emo. Helt seriøst? At skære dig selv gør dig ikke afkølet. Dressing Emo og Emo frisurer er cool, men det er okay at vise dine følelser og være lykkelige.
  • Dato. Brug WikiHow eller andre websteder til at lære om dating.Hvis du ikke er typen til dato, så prøv at se ud som om piger sammen med smarts, fordi nogle piger kan lide intelligens.
  • Lær, hvordan du bruger populære slangvilkår med dine medkammerater. Dette fører til bedre kommunikation.Den urbane ordbog er et godt sted at finde slang. Bare ikke med vilje lyde dumt.
  • Advarsler

    Hvis de stadig kalder dig en nørd, må du ikke blive afskrækket. Bare husk, hvem du er, og hvordan de mennesker, der faktisk betyder noget i det lange løb, er virkelig stolte af dig.
  • Hvis nogen kalder dig en nørd, husk at i seniorårene vil alle forsøge at indhente dig, og du vil ikke blive betragtet som en nørd længere.
  • Lyd aldrig overenthusiastic eller besat med et emne i klassen. Gøre bidrag, men sig dem i ligeglade toner. Husk, at du er nødt til at holde sig væk fra nerd-typen så meget som muligt, men få læreren til at sætte en A på dine papirer på samme tid.
  • Hvis du har brug for at tale med lærerne for at sikre, at du er på rette spor, skal du gøre det diskret.Find dem til frokost eller efter klassen, eller bedre endnu, email dem.
  • Glem ikke dig selv: Du behøver ikke at ofre karakterer og gøre det godt bare for at ligne alle andre.Accept er en ting, popularitet er en anden.
  • Del på sociale netværk :
    Lignende