Sådan kontaktes turbotax

TurboTax er en nem service, du kan bruge til Filafgifter online. Men hvis du løber ind i et problem eller har et spørgsmål, skal du muligvis nå ud til en specialist. Du kan prøve at ringe til kundeservice på (888) 777-3066, men hvis du stadig har brug for yderligere hjælp, kan du bruge hjemmesiden eller mobilappen til at få mere detaljeret feedback. Når en specialist er på linjen, vil du kunne arbejde gennem ethvert problem, du har!

Trin

Metode 1 af 2:
Nå ud på hjemmesiden
  1. BILLEDE TITLET KONTAKT TURBOTAX TRIN 1
1. Log ind på din TurboTax-konto online. Gå til TurboTax hjemmeside og klik på knappen "Log ind" i øverste højre hjørne. Indtast den e-mail-adresse og adgangskode, du brugte til din konto, og klik på knappen Orange "Log ind" for at logge ind på din konto.
  • Billedbet med titlen Kontakt TurboTax Trin 2
    2. Vælg "Kontakt os" fra Hjælp-menuen. Klik på ikonet med spørgsmålstegn i øverste højre hjørne af vinduet. Se efter den mulighed, der siger "Kontakt os" i menuen og klik på den. En ny kontakt side vil indlæses, når du klikker på knappen.
  • Du kan også få adgang til siden Kontakt os her: https: // support.TurboTax.intuit.com / kontakt /.
  • Hvis du stadig er på TurboTax Home Screen, skal du kigge efter "Hjælp" -muligheden i menulinjen på hjemmesiden.
  • Billedbet med titlen Kontakt TurboTax Trin 3
    3. Indtast det spørgsmål eller bekymring, du har, før du klikker på "Lad os tale." Skriv din bekymring som detaljeret som muligt. Sørg for, at dit spørgsmål er under 170 tegn, så det kan passe i tekstboksen. Når du er færdig, skal du klikke på den blå "Lad os tale" knappen under tekstboksen.
  • For eksempel, hvis du har et spørgsmål om at indgive en W2, skal du skrive i "Hvordan tilføjer jeg en W2?"I tekstfeltet.
  • Tip: Klik på "Vis mig nogle eksempler" for at få ideer om, hvilke spørgsmål du kan skrive i.

  • Billedbet med titlen Kontakt TurboTax Trin 4
    4. Udfyld dine personlige oplysninger. TurboTax vil bede dig om dit for- og efternavn, et telefonnummer, hvor de kan kontakte dig, og din e-mail-adresse. Udfyld hvert felt helt og præcist, så de har dine oplysninger. Når du er færdig, skal du klikke på knappen, der siger "Få nummeret."
  • BILLEDE TITLET KONTAKT TURBOTAX TRIN 5
    5. Ring til telefonnummeret, som hjemmesiden giver dig. Webstedet viser et telefonnummer, som du kan ringe og forbinde dig til en specialist for at besvare dit problem. Find dit support ID-nummer under det telefonnummer, de giver dig, og indtast nummeret, når du bliver bedt om på linjen.
  • TurboTax-hjælpelinjen er tilgængelig fra kl. 9.00 til 17.00 PST.
  • Metode 2 af 2:
    Kontakt support via appen
    1. BILLEDE TITLET KONTAKT TURBOTAX TRIN 6
    1. Log ind på TurboTax-appen, hvis du ikke er logget ind. Når appen er downloadet på din enhed, skal du åbne den og klikke på "Log ind" for at logge ind på din konto. Giv e-mail-adressen og adgangskoden til din konto for at få adgang til dine oplysninger.
    • TurboTax-appen er tilgængelig via Android og IOS App Stores.
  • Billedbet med titlen Kontakt TurboTax Trin 7
    2. Klik på spørgsmålstegn i øverste højre hjørne. Hjælpeknappen ligner et spørgsmålstegn inde i en cirkel. Se i øverste højre hjørne af skærmen for ikonet, og tryk på det for at få adgang til den virtuelle assistent for at hjælpe dig med dit problem.
  • BILLEDE TITLET KONTAKT TURBOTAX TRIN 8
    3. Vælg knappen "Få live Help" for at stille dit spørgsmål. En tekstboks vises, hvor du kan indtaste det spørgsmål eller bekymring, du har brug for hjælp til. Vær så detaljeret som muligt, når du skriver dit spørgsmål, så specialisten på den anden ende ved, hvad du har brug for hjælp til. Når du er færdig med dit spørgsmål, skal du trykke på "Tal med en specialist".
  • Hold dit spørgsmål under 170 tegn, da det er grænsen for tekstboksen.
  • Billedbet med titlen Kontakt TurboTax Trin 9
    4. Vælg "Tilslut mig", så en specialist kan se din skærm og guide dig. Når du klikker på "Tilslut mig", vises specialisten på den anden linje på skærmen og kan se, hvor du er i appen. Fortæl dem dit problem, og de vil hjælpe med at gå igennem appen for at finde de muligheder, du leder efter.
  • Tillad TurboTax-appen at få adgang til din mikrofon, så du kan tale med specialisten.
  • Advarsel: "Connect Me" Screen-Sharing-funktionen kræver TurboTax Deluxe og kan ikke nås med den frie udgave. Du kan dog stadig levere et tilbagekaldsnummer via appen.

  • Billedbet med titlen Kontakt TurboTax Trin 10
    5. Vælg "Nej tak" og giv dit telefonnummer til at ringe til dig. Hvis du har et problem, der ikke er relateret til appen, skal du klikke på "Nej tak" for at få adgang til tilbagekaldsfunktionen. Indtast dit telefonnummer, så en turbotax agent ved, hvordan man når dig. Når du har indtastet nummeret, skal du klikke på "OK, lyder godt" for at oprette tilbagekaldelsen. En agent vil kontakte dig, så snart de er tilgængelige.
  • Video

    Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger deles med YouTube.

    Tips

    Hvis du har brug for yderligere assistance efter at have forsøgt at kontakte TurbOtax, kan du ringe (800) 446-8848 eller (888) 777-3066 for at nå Generel Kundehjælp Toll-Free.
    Del på sociale netværk :
    Lignende