Sådan udfordrer du et ord i scrabble

Scrabble er et sjovt og udfordrende spil, men det kan blive surt, når du er uenig over eksistensen af ​​et ord. Den enkleste måde at løse en tvist om et ords gyldighed er at udfordre ordet. Når du udfordrer et ord, vil du bruge din forudvalgte ordbog til at se, om ordet er gyldigt eller ej. Derefter vil den udfordrede spiller enten miste sin tur eller du vil miste din tur som et resultat af udfordringen.

Trin

Metode 1 af 2:
Udfordrende et ord
  1. Billede med titlen Udfordring et ord i Scrabble Trin 1
1. Se efter potentielt ugyldige spil. Hvis en af ​​dine medens spillere sætter et mærkeligt ord eller en, som du tror, ​​ikke er stavet korrekt, så vil du måske udfordre ordet. Vær opmærksom på de spil, som dine medspillere gør under deres omgange, herunder små ord, der er skabt i forbindelse med større.
  • Billedet med titlen Udfordring Et ord i Scrabble Trin 2
    2. Annoncere din udfordring, før din modstander har trukket deres fliser. Hvis du beslutter dig for at udfordre et ord, skal du annoncere din hensigt om at udfordre ordet, før den næste spiller har trukket deres fliser. Sørg for, at du angiver det specifikke ord eller ord, når du udsteder din udfordring.
  • Lige efter det mistænkte ord er blevet spillet, sig noget som: "Jeg udfordrer ordet: ____."
  • Billede med titlen udfordring et ord i Scrabble Trin 3
    3. Kig op ordet. For at kontrollere, om det ord, der er spillet, er et gyldigt ord, skal du eller en anden afspiller (ikke afspilleren udfordres) nødt til at se det op i ordbogen. Hvis ordet ikke er i ordbogen, skal du straks, at spillet var ugyldigt. Hvis det var korrekt, skal du straks, at spillet var gyldigt.
  • Billedet med titlen Udfordring Et ord i Scrabble Trin 4
    4. Beskæftige sig med konsekvenserne. Enten du eller den spiller, du udfordrede, vil miste en tur. Hvis du udfordrede spilleren og ordet var gyldigt, så mister du din næste tur. Hvis ordet var ugyldigt, skal den person, du udfordrede, fjerne fliserne fra brættet, får ikke nogen point for fliserne, og taber den pågældende tur. Spilleren må ikke lægge et andet ord indtil hans eller hendes næste tur.
  • Hvis du tror at miste en tur til at udfordre en anden spiller er for hård, kan du vælge at spille af en anden regel for udfordringer. Nogle spillere vælger at have ingen straf for udfordrende eller at kun tabe 5 point for udfordrende, hvis ordet viser sig at være gyldigt.Disse regler skal aftales før starten af ​​spillet.
  • Metode 2 af 2:
    Forstå, hvordan udfordringer arbejder
    1. Billedet med titlen udfordring et ord i Scrabble Trin 5
    1. Forstå formålet med en udfordring. Udfordrende et ord i Scrabble er en måde at sikre, at alle spil er egentlige ord, og ingen udgør ord bare for at score point. Det er vigtigt at udfordre ord, der virker ugyldige, så en anden spiller ikke kan få en fordel.
    • Du kan også lære nye ord i processen med at udfordre en anden spiller, fordi nogle af dine modstandere måske kender uklare ord, som du aldrig har stødt på før.
  • Billede med titlen udfordring et ord i Scrabble Trin 6
    2. Ved, når du kan udfordre ord. Du kan kun udfordre et ord lige efter at en spiller har lagt det ord. Du må ikke vente, indtil et par andre spillere har taget deres omgange og derefter gøre udfordringen.
  • Billedbet med titlen Challenge et ord i Scrabble Trin 7
    3. Vær opmærksom på straffen for en forkert udfordring. Husk på, at udfordrende et ord vil resultere i en tabt tur til enten dig eller din modstander. Derfor bør du være ret sikker på, at din modstander har spillet et ugyldigt ord, før du gør en udfordring. Ellers kan du miste en mulighed for at score point, hvilket kan resultere i, at du mister spillet.
  • Billedbet med titlen Challenge et ord i Scrabble Trin 8
    4. Vælg en ordbog til brug for udfordringer, før du starter spillet. Det er vigtigt at have en ordbog ud, når du spiller Scrabble, så du kan bruge den, hvis et ord udfordres. Du må ikke bruge ordbogen til at slå op ord, før de er placeret. Ordbogen bør kun bruges til at slå op ord, der er blevet udfordret. Sørg for, at du og dine medspillere alle er enige om en ordbog til at bruge til udfordringer.
  • Tips

    Det er meget vigtigt at vælge og acceptere en ordbog, du vil bruge til dit spil scrabble for at udfordre ord. Du skal gøre det på forhånd, hvis ikke dette kan hjælpe med en grim kamp.
    Del på sociale netværk :
    Lignende