Hvordan man køber den sundeste yoghurt

Yoghurt er en relativt sund, kostvenlig mad - dog ikke alle yoghurt er de samme. Nogle yoghurt er fyldt med ekstra sukker og andre usunde additiver. Hvis du vil spise yoghurt, skal du holde sig til sunde sorter. Kig efter yoghurt med minimal ingredienser og ikke meget sukker. Undgå yoghurt på lager med falsk frugt og konserveringsmidler. Vælg en yoghurt, der virker til din kostplan. Yoghurt har forskellige mængder vitaminer, næringsstoffer og protein.

Trin

Del 1 af 3:
Kontrol af ingredienserne
  1. Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 1
1. Vælg yoghurt med minimal ingredienser. Jo mindre det står på etiketten, jo bedre. Generelt er yoghurts, der ikke er lastet med ekstra konserveringsmidler og sukker, bedst for dit helbred. Når du ser på ingrediensmærket, bør du kun se et par ting.
  • De eneste tre ingredienser naturlige yoghurt behov er mælk, Lactobacillus bulgaricus, og Streptococcus termophilus. Du bør ikke se meget mere end dette på etiketten.
  • Nogle yoghurt kan have et tilsat sukker og frugt. Disse er normale ingredienser - Men lange lister over ingredienser er indikative for en usund yoghurt.
  • Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 2
    2. Kig efter live og aktive kulturer på ingredienslisten. Probiotika, som er gode bakterier, der hjælper dig med at holde dig sund, er en af ​​de vigtigste fordele ved yoghurt. Når du scanner en yoghurt etiket, skal du kigge efter ordene "Live og aktive kulturer" på yoghurtens etiket. Dette indikerer, at yoghurt ikke var varmebehandlet, hvilket fjerner probiotika fra yoghurt.
  • Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 3
    3. Vælg det rigtige calciumindhold. En anden fordel ved yoghurt er, at det er en enorm kilde til calcium - men ikke alle yoghurt har så højt et calciumtælling, som de burde. Kig efter yoghurts, der har mindst 15% af dit daglige calcium. Beløbene varierer fra yoghurt til yoghurt. Nogle har så højt som 35%, så hvis du forsøger at få mere calcium, skal du kigge efter calciumrige yoghurt.
  • Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 4
    4. Vær opmærksom på ekstra sukkerarter. Yoghurt indeholder noget naturligt sukker. En lille mængde sukker, der er opført på ingrediensmærket, bør ikke være overraskende - men kunstigt aromatiserede yoghurt indeholder høje mængder sukker. Sørg for at se, hvor mange gram sukker din yoghurt indeholder. Højt sukker yoghurt er ikke en sundhedsføde.
  • Hele mælk kommer generelt naturligt med 10 til 15 gram lactose (et naturligt forekommende sukker) pr. Kop. Græsk yoghurt har omkring 5 til 10. Aromatiseret yoghurt kan indeholde mere sukker, selv når de er aromatiseret med naturlig frugt.
  • Generelt kigger efter yoghurt med mindre end 22 gram sukker.
  • Del 2 af 3:
    Undgå visse typer yoghurt
    1. Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 5
    1. Pas på falsk frugt. Frugt kan være en sund tilføjelse til yoghurt - men nogle frugter i yoghurt er virkelig en blanding af sukker, madfarvning og grøntsagssaft. Hvis yoghurt hævder at indeholde frugt, skal du kontrollere etiketten. Frugt skal være en af ​​de første elementer, der er opført som en ingrediens, før sukker eller konserveringsmidler. Hvis du ikke ser frugt på etiketten, er frugten sandsynligvis falsk.
  • Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 6
    2. Tilgang ikke-fed yoghurt med forsigtighed. Fedt i yoghurt er ikke altid en dårlig ting. Din krop har brug for sunde fedtstoffer til at trives. Det er generelt sundt at købe yoghurt mellem 1 og 2% fedtindhold. Pas på med fedtfattige yoghurt, da masser af fedtfattige yoghurt tilføjer smag ved at tilføje en masse sukker. Kontroller altid etiketten.
  • Hvis du vælger lavfedt yoghurt, skal du gå til yoghurt, der er aromatiseret med frisk frugt over sukker.
  • Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 7
    3. Hold dig væk fra varmebehandlede yoghurt. Varmebehandlede yoghurt fjerner meget af de gode bakterier fra yoghurt. Bakterier i yoghurt er ikke dårligt, og ting som probiotika gør yoghurt sund. Varmebehandlet yoghurt er generelt ikke så sund som andre sorter. Det skal sige et sted på yoghurtens etiket, hvis det var varmebehandlet.
  • Hvis du er lactoseintolerant, skal du være særlig forsigtig med varmebehandlede yoghurt. Lactoseintolerante mennesker har svært ved at fordøje varmebehandlede yoghurt.
  • Del 3 af 3:
    Valg af en type yoghurt
    1. Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 8
    1. Vælg græsk yoghurt til protein. Hvis du bruger yoghurt til et proteinforstærkning, er det græske yoghurt nok din bedste mulighed. Græsk yoghurt har tendens til at have højere protein og er også lavere i sukker.
    • Men græsk yoghurt har ikke så meget calcium. Islandsk skyr yoghurt har både højt protein og calciumniveauer. Hvis du ser på dit protein og calcium, skal du gå til Skyr Yoghurt.
    • Mange græske yoghurt har omkring 6 gram protein pr. 15 ounce beholder.
  • Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 9
    2. Væg fordelene ved almindelig yoghurt. Almindelig yoghurt er normalt den bedste ernæringsvis. Det har kun to ingredienser og er ikke sødet som andre yoghurt. Mens almindelig yoghurt er mere sur end sød, kan du blande det med ting som frugt og granola eller bruge det i smoothies.
  • Ting som blåbær, jordbær, mango og andre frugter kan tilføje smag til almindelig yoghurt.
  • Du kan også tilføje almindelig yoghurt til en smoothie, tilføje tekstur til smoothie med yoghurt, mens du også kaster i frugter og grønne grøntsager.
  • Billede med titlen Køb det sundeste yoghurt trin 10
    3. Smag yoghurt på egen hånd. Mens aromatiserede yoghurt har mere smag, som kan gøre for en bedre snack, kan sukkerindholdet være meget højt. Hvis du vil tilføje smag til yoghurt, er det sundere at købe almindelig yoghurt og smag det med naturlige ingredienser.
  • Den bedste mulighed er at tilføje din egen friske frugt til yoghurt. Dette holder yoghurt naturlige og sunde.
  • Du kan også dryppe det med naturlig ahornsirup eller honning.
  • Lavede du denne opskrift?

    Forlade en anmeldelse
    Del på sociale netværk :
    Lignende